Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Durván kigúnyolták Kulcsár Edinát a legújabb videója miatt

Vágólapra másolva!
Sokan nem nézik jó szemmel Kulcsár Edina viselkedését, úgy gondolják, hogy teljesen kifordult magából, mióta G.w.M-mel él együtt. Az egykori szépségkirálynőnek nemcsak a viselkedése, de kinézete is jelentősen megváltozott, emiatt is rengeteg kritika éri. Úgy tűnik, hogy őt ez egyáltalán nem érdekli, pedig többen elfordulnak tőle. Kulcsár rengeteg követőt veszített az elmúlt hónapokban, főleg a fizetős valóságshow-ja miatt.
Vágólapra másolva!

Bármit csinál Kulcsár Edina az utóbbi időben, nem jár szerencsével, ugyanis folyton durva kritikákat kap a közösségi oldalain. Hol a teljesen megváltozott külseje, hol viselkedése miatt magyarázkodik a követőinek, akik egyre nagyobb számban fordulnak el tőle. A leginkább akkor dühítette fel az embereket, amikor tavaly bejelentette, hogy saját valóságshow-t indítanak férjével, G.w.M-mel, akivel folyton azt mutatják, hogy mennyi pénzük van és luxusban élnek, mégis úgy döntöttek, hogy aprópénzért kiárusítják a magánéletüket.

Az indulás után állítólag 889 internetező feliratkozójuk volt a privát csatornán, akik hajlandóak voltak kifizetni a havi 1790 forintos árat, ezzel másfél millió forint került Kulcsárékhoz abban a hónapban. Azóta kiderült, hogy óriási bukás a műsor, egyre többen leiratkoztak, de a nyilvános Instagram-oldalát is egyre többen hagyják el. 

Kulcsár folyton próbálkozik valamivel felhívni magára a figyelmet, de leginkább csak durva kritikákat kap a közösségi oldalain, legutóbbi edzős videója alatt is csúnyán kigúnyolták a háromgyerekes édesanyát.

Nagyon szép vagy ebben a videóban Melanie!

 - hasonlította G.w.M korábbi párjához az egyik kommentelő, aki arra utalt, hogy rapper férje egyre inkább exe képére formálja az új feleségét, hiszen abba is beleszól, hogy milyen ruhákba öltözhet.

Tudom, hogy már kevés cég kér fel, de szerintem ezt hagyni kellene, mert nem vagy benne hiteles

 - írta egy másik követője. 

Sok hasonló kritikát kap az egykori szépségkirálynő, aki próbálja fenntartani azt a látszatot, hogy minden a legnagyobb rendben van, és jól megy az üzlet, de ez egyáltalán nem így van, hiszen a statisztika jól mutatja, mennyire nem kíváncsiak Kulcsárék realityjére, amiről a novemberi indulása óta nagyjából már ezer előfizető iratkozott le ezidáig - írja a Bors.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről