Megint magát sajnáltatja az RTL Klub gyerekverő, alkoholista színésze

Molnár Gusztáv
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Molnár Gusztáv tavaly augusztusban 265 nap után távozhatott a szigorú komlói elvonóról, melyről utólag elismerte, hogy az életét köszönheti neki. Azóta is folyamatosan magyarázkodik az alkoholizmusa miatt, és mindig megtalálja a módját annak, hogyan tudná magát sajnáltatni az elmúlt időszak miatt. Most újabb történettel állt elő, amitől azt reméli, hogy többen is megsajnálják, és megértik a korábbi botrányos viselkedését.
Vágólapra másolva!

Molnár Gusztáv továbbra sem beszél arról, hogy mi történt vele karácsony második napján, amikor egy szemtanú felismerte őt, amikor épp mentővel szállították kórházba, azon belül is a toxikológiára, ami arra utal, hogy valószínűleg újra iszik. A járókelő a mentősök párbeszéde alapján állította ezt, viszont a bukott színész erről azóta sem szólalt meg, helyette még mindig a komlói elvonó miatt sajnáltatja magát.

Az alkoholista Molnár Gusztáv most a Tények Pluszban állt elő egy újabb történettel, hátha ezzel kiválthatja az emberek együttérzését.

Azt éreztem, hogy jó, oké, fel lehet épülni, vagy meg lehet próbálni meggyógyulni, de minek? Mert hogy én alapvetően Magyarországon többet játszani nem fogok, ugye, az alkoholizmus az egy stigmatizált állapot. Rád van sütve, örökre rajtam marad valamilyen szinten, volt egy ilyen félelmem, tehát nem nagyon volt motivációm" - magyarázkodott Molnár Gusztáv, akinek jelenleg nincs pénze sem, barátai tartják el augusztus óta.