Még mindig együtt él az elvált magyar sztárpár

Ács Bálint színész elveszítette kedvencét: meghalt Lidi, a lova  Brunner Márta
Vágólapra másolva!
Brunner Márta és Ács Bálint húsz év után, tavaly márciusban váltak el, de még mindig együtt élnek. Egyelőre nem engedhetik meg maguknak, hogy vegyenek még egy házat a közelben. Merthogy a közös farmjukat továbbra is együtt vezetik, és emiatt a jövőben is közel kell, hogy maradjanak egymáshoz.
Vágólapra másolva!

Brunner Márta színésznő és Ács Bálint, a Shygys egykori énekese 2011-ben vették meg Sóskúton az otthonukat, ahol végül egy élményfarmot is alapítottak. Tavaly tavasszal, 20 év után kimondták a válást, de a mai napig együtt élnek.

A magánéletünket illetően mindent megbeszéltünk, helyükre kerültek a dolgok" - mondta Brunner Márta a legutóbbi interjújában. „Nyilván mindkettőnknek az a vágya, hogy külön élhessünk a farm közelében, hogy mindenkinek meglegyen a magánszférája, de nem amerikai színészek meg zenészek vagyunk, hogy csak úgy megvegyük a szomszéd házakat! Addig viszont békésen élünk ebben a helyzetben" – tett hozzá a színésznő, aki azt is elárulta, mindenki az állatokhoz igazodik.

Forrás: jegy.hu

Ez nálam genetika, apám is ilyen volt, édesanyám is nagyon szereti. Én a természet és az állatok közelsége nélkül nem tudnék életben maradni. De nyilván nagyon fontos a színház, ebben a kettősségben igyekszem egyensúlyt tartani, mert nagyon boldog vagyok, amikor játszani megyek akár vidékre is, de közben izgatottan várom, hogy hazaérjek és lóra ülhessek" - mesélte a HOT! Magazinnak.

Forrás: Facebook/ Ács Bálint oldala