Újabb sztárszerelem született, kiderült, ki a volt szépségkirálynő új párja

Szarvas Andi
Vágólapra másolva!
2023 év a nagy szakításokról szólt, elvált egymástól Molnár Andrea, a Dancing With The Stars zsűritagja és a férje, Zsolt, de felbontotta az eljegyzését Szarvas Andrea, a 2018-as Miss World Hungary győztese is. Nagy meglepetésre most Zsolt és Andi egy párt alkotnak - írta Ripost.
Vágólapra másolva!

Egyre hangosabb pletyka terjed a városban: Szarvas Andira rátalált a szerelem, méghozzá Kaszás Zsolt személyében, aki Molnár Andrea férje volt - írta a Ripot. A két fiatal a hírek szerint nemrég randevúznak egymással, és

minden jel arra mutat, hogy úgy összeillenek, mint a borsó meg a héja.

Szakítások

Molnár Andi, a Dancing With The Stars zsűritagja öt évig élt házasságban Kaszás Zsolttal. A megismerkedésük olyan volt, mint a legszebb leányálom, egy esküvői táncpróbán találkoztak először (egy legénybúcsú társaság tagja volt Zsolt), tanár-diák viszonyból lobbant szerelemre a szívük. Pár hónap elteltével már össze is házasodtak, de öt év után sajnos zátonyra futott a kapcsolatuk.

Szarvas Andrea szépségkirálynő 2023 április első napjaiban jelentette be, hogy felbontották az eljegyzésüket az akkori párjával, akivel bár egy életre terveztek, időközben elhidegültek egymástól.

Nem csak pletyka

A két egymástól teljesen független történet a nyár közepére ért össze. A városban pletykálni kezdték, hogy a kiváló táncos, Molnár Andi volt férje egy másik gyönyörű nő környezetében tűnt fel. Aki nem más, mint Szarvas Andi szépségkirálynő. Hogy igaz a szóbeszéd vagy sem, a lap az érintettet kérdezte:

- válaszolta a Szarvas Andi, majd azt mondta, "annyira friss még ez a dolog köztünk, hogy bővebben nem tudnék és nem is szeretnék róla."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!