Egyre gyanúsabb Berki Mazsi anyagi helyzete

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Korábban nagy felháborodást váltott ki Berki Mazsi nyilatkozata, amikor azért sajnáltatta magát, hogy egyedül kell fizetnie a számlákat és eltartani félárván maradt kislányát, miközben luxusterepjáróval közlekedett és fényűző életmódot élt. Azóta kiderült, hogy egy gazdag üzletemberrel alkot egy párt, ezért sincs gondja az anyagiakra, másrészt elképesztő összegek folynak be hozzá, hiszen egyre több cég kerül a nevére.
Vágólapra másolva!

Valóságos cégbirodalmat épített ki maga köré Berki Krisztián halálát követően özvegye, Berki Mazsi, akinek nyár óta már három cég alapításában is részt vett, melyből egy teljesen az ő tulajdonában van. Az egyik üzletet néhai férje korábbi üzlettársával, Nagy Olivérrel alapították, mely gyerekholmikat forgalmazó webshopot üzemeltet, de az áruház a mai napig sem indult el. Ezenkívül augusztusban indította el az Emmazsi Media Kft. nevezetű reklámügynökségét is, aminek teljes mértékben ő a tulajdonosa és a korábbi baba-mama táborát is ezen keresztül szervezte meg - írja a Blikk.

Berki Mazsinak ez sem volt elég, év elején is alapított egy céget, mely szintén textiláruk forgalmazásával és gyártásával foglalkozik, mint ruhák, cipők és egyéb háztartási textiláruk. Ez a cég a korábban említett Nagy Olivér nevéhez fűződik és szintén weboldalon keresztül árusítják a termékeket. Így nagyon valószínű, hogy az anyagi gondjairól tett állításai sem voltak valósak és a cégeken keresztül rengeteg pénzhez jut Berki Mazsi, aki idén szinte még nem is tartózkodott az országban, mert folyton luxusnyaralásokon tölti az idejét gazdag új párjával.