Tündér kisgyerekek, furcsa kiskutyák, rusnya pulóverek és fenékmutogatás: így karácsonyoztak a magyar sztárok - fotókkal

Jákob Zoltán a nagy ő, bachelor
Vágólapra másolva!
Jákob Zoltán kiskutyával, lányával, Fenyő Miklós unokáival, Erdélyi Mónika vicces(nek szánt) pólóban karácsonyozott. A legtöbben csak a boldog pillanatokat osztották meg, de volt, aki bevallotta, hogy többször is elvonult sírni - és nem örömében. 
Vágólapra másolva!

December 25-én megmutattuk, milyen volt Gelencsér Timi, Tóth Gabi, Vasvári Vivienn, Köllő Babett, Tápai Szabina, Paprika Dorina, Stana Alexandra, Gáspár Evelin, Tilla, Hunyadi Donatella, Kiszel Tünde, Mikes Anna, Szabó Zsófi, Rúzsa Magdi, Nádai Anikó, Rácz Jenő, Puskás-Dallos Bogi, Berki Mazsi, T. Danny, Baukó Éva, Molnár Anikó karácsonya - itt nézhet rengeteg képet. De vannak még magyar sztárok, celebek, mutatjuk!

Jákob Zoltán, a 2023-as Nagy Ő egyik lányával és egy kiskutyával állt a fenyő elé.

Fenyő Miklós jövőre a Hungáriával a Puskás Arénában lép fel, gitár vagy zongora helyett most kisunokát ragadott.

Mága Zoltánék egyforma pulóverben ünnepeltek.

"Az ünnep nem egy nap. Az ajándék nem a fa alatt vár. Az igazi ajándék az Életben vár. És a karácsony maga az ajándék. Akit az Élettől kapunk. Nekem te vagy a karácsony" - írta a képekhez Judy, aki lányával, Molnár Majával látható a fotókon.

Erdélyi Mónika is vidáman karácsonyozott. Családi karácsonyi őrület. "A szó lehető legjobb értelmében" - írta a képhez.

"Remélem boldogan, szeretetben telik nálatok is a karácsony... További csodás ünnepet kívánok!" - olvasható a TV2 népszerű időjárás-jelentője, Barta Sylvia közösségi oldalán.

Ördög Nóra, Nánási Pál és a gyerekek:

Több sztárért, fotóért lapozzon!