Újabb meglepő részletek derültek ki Kulcsár Edina és G.w.M valóságshow-járól

Kulcsár Edina és G.w.M
Vágólapra másolva!
G.w.M volt párja, Nagy Melanie sem engedi, hogy az exével közös gyerekeik részt vegyenek a házaspár által indított valóságshow-ban. 
Vágólapra másolva!

G.w.M és Kulcsár Edina nemrég közölték a hírt, miszerint egy valóságshow-t indítanak, a családjuk életébe engednek betekintést a nézőknek. Már az első adásban nagy izgalmaknak lehettek szemtanúi az érdeklődök, az egykori szépségkirálynő férjét látogatta meg a kórházban, könnyek között beszélt arról, reméli minden rendben lesz a zenésszel.

Forrás: Instagram

Nemrég azt is megírtuk, hogy Csuti nem járul hozzá, hogy Kulcsár Edinával közös gyerekeik szerepeljenek a műsorban.

Felelős édesapaként úgy éreztem, nem volna helyes, ha ilyen módon szerepelnének, és ezzel Edina is egyetértett" – mondta a Dancing with the Stars-ból nemrég kiesett üzletember.

tv2

G.w.M-nek Nagy Melanie-tól két gyereke született, a hat és féléves Melanie és a hároméves Márk. Kiderült, a rapper exe sem engedi, hogy láthassa a közönség a gyerekeket.

Jóllehet, ez a probléma egyelőre fel sem merült, hiszen a gyermekeimet az utóbbi időben nem látogatja az édesapjuk" – mondta a Blikknek Nagy Melanie, akinek egyre rosszabb a viszonya a zenésszel.

Forrás: Nagy Melanie Facebook