Elegük van a nézőknek az RTL Klub újabb bukott műsorából, a Voice-ból

Manuel, The Voice
Vágólapra másolva!
A The Voice már az első műsorban megbukott, azóta pedig a számok és a nézői visszajelzések alapján is egyre rosszabb. Sokan úgy gondolják, semmi eredeti nincs benne, ugyanolyan, mint az RTL Klub eddigi zenés műsorai, nem érdemes nézni.
Vágólapra másolva!

Korábban már megírtuk, az októberben indult Dancing with the Stars 4. évada jelentős különbséggel nyerte az idősávját mindhárom kiemelt korcsoportban. Erre az időpontra tűzték műsorra a RTL Klub The Voice című műsorát, ami nemhogy nem javít a minőségén, adásról adásra egyre rosszabbul produkál. A nézői visszajelzések is azt bizonyítják, hogy nagyon unalmas, nem kíváncsiak rá az emberek.

Már nem érdemes semmit sem nézni" – írta egy csalódott néző.

Két előadónak sikerült valami eredeti zenei gondolatot csempésznie az előadásába, és éppen ők a kiesők. Artúr távozik és Galambos bent marad? Hagyjuk már! Most meg az RTL oldalán meghallgattam azt a nyivászta húszperces zenei anyagot, amit aztán feldagasztottak egy órákig tartó "show-műsorra", de ezután azt sem fogom. Elég volt ebből a kínlódásból" – szólt a csatorna bejegyzéséhez valaki más.

Nem változik a műsor megítélése, a szombati adás miatt is nagyon kiborultak a nézők, amiben hatan juthattak tovább a harmadik élő show-ba.

Búcsúzott Berki Artúr és Kalocsa Lilla.

Forrás: RTL