A Tündérkert zavarbaejtő szexjeleneteiről beszélt Gáspár Kata

A Tündérkert című szenvedélyes történelmi kalandfilmsorozat stáb- és sajtóvetítése, Corvin Mozi, Kabos terem, vetítés, fogadás, 2023.10.04.
Gáspár Kata
Vágólapra másolva!
Ma, azaz péntek 13-án este 21:00-kor debütál a Dunán az idei év egyik legjobban várt magyar sorozata, a Tündérkert, melyben jelentős szerepet tölt be Gáspár Kata is, aki az özvegy csábítót, Török Katát alakítja a sorozatban. A meglepően erotikusra sikerült jelenetekből számára bőven kijut már az első két részben is, ezért elmesélte, hogyan készült fel a szerepére és az azzal járó meztelenkedésre.
Vágólapra másolva!

Dupla epizóddal indul a Tündérkert című sorozat a Duna TV műsorán, mely Móricz Zsigmond azonos című regénye alapján készült. Gáspár Kata elmondta, hogy a regény meglepően erotikus, rengeteg arcpirító részlettel, melynek ők már egy finomított változatát adják elő a sorozatban.

Gáspár Kata sok erotikus jelenetben szerepel a sorozatban Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

"Az, hogy színésznőként ki mit és mennyit mutat meg egy-egy szerepben, nem a saját döntésünk. Sok embernek lehet erről a véleménye, de azt tudniuk kell, hogy a Tündérkert esetében nem a stáb vagy mi találtuk ki, hogy mutogathassuk magunkat.

Amit a nézők láthatnak, egy erősen finomított verzió, a képernyőre kerülő erotikus jeleneteket pedig nem lehetett kihagyni" - magyarázta Gáspár Kata, aki tisztázta, hogy ezekben a jelenetekben rengeteg munka van, szakember is segített a színészeknek a forgatás során.

Az kevés, hogy ledobom a textilt, aztán lesz, ami lesz. Rengeteg ember dolgozik azon, hogy a jelenet ízléses és dramaturgiailag jelentőségteljes legyen" - mondta a színésznő, aki hozzátette, hogy ezeket a jeleneteket a történet szempontjából is nagyon fontos bemutatni.

Gáspár Kata a Tündérkertben, Török Kata csábító szerepében látható Forrás: MTVA

A Tündérkert szokatlanul erotikus szexjeleneteit természetesen a legnagyobb biztonságban forgatták, Gáspár Kata azt is elárulta, hogy ez ilyenkor a lehető legminimálisabb közegben zajlik, nem az egész stáb előtt.

Fontos, hogy a színészek közül senki ne legyen zavarban, ha mégis, addig vesszük a jelenetet, amíg ez el nem múlik" - magyarázta a Blikknek a színésznő, akinek elég sok ilyen jelenet jutott, hiszen karaktere a csábító özvegy, aki feltűnően szexi kosztümökben látható a sorozatban.