Sunyinak tartja az őt kitartott p.csának tartó zenészt a magyar szépségkirálynő

Kafiya Rea Milla és Kecskés Enikő modellek, Ázsia Expressz
Vágólapra másolva!
Kecskés Enikő 2018-ban lett Miss Universe Hungary, majd egy évvel később a világversenyen bekerült a top 20-ba. Most az Ázsia Expresszben vitézkedik és nem mindenki szereti - úgy tűnik. 
Vágólapra másolva!

"Az Enci, a tipikus kitartott p*csa típusú nő?" - kérdezte az Ázsia Expressz egyik szereplője, Sipos F. Tamás műsor egy pontján, máskor pedig ezt mondta: "Az Encit agyon csapjuk egy péklapáttal!" Ha viccelt, akkor sem túl épületes poén, véli Kecskés Enikő.

Kafiya Rea Milla és Kecskés Enikő modellek, Ázsia Expressz Instagram

"Nagy baj lenne, ha a Sipos F. Tamás vagy a fia véleménye mérvadó lenne. Szerintem egy rendkívül komplexusos, feltűnési viszketegséges valaki és itt azért zárójelben említeném, hogy a szememben nem férfi az, akit, ha visszautasítok - jelen esetben egy közös fuvart - így nyílvánul meg. Tipikus, sértődött gyerek lelke van. Nem ismerjük egymást, úgyhogy csak sajnálom, hogy másról kell csúnyán beszélni ahhoz, hogy szó legyen róla. A fiáról nem mondanék semmit, sok mindent megmagyaráz az édesapukája viselkedése, nézem a műsort és

Érdekes, hogy azt hangoztatják, hogy viccesek és jópofák, kerülik a konfliktust, szerintem inkább sunyik" – mondta a 2018-as Miss Universe Hungary.

Röviddel korábban Kecskés Enikőék tettek arról, hogy Siposék ne szeressék meg őket: nem akartak velük közös autóban utazni, sőt, mikor a zenész épp fuvart fogott volna, azt kiabálta oda a sofőrnek, hogy "bad people", azaz "rossz emberek."