Matthew Perry halálán gúnyolodik egy amerikai komikus

Matthew Perry élete képekben, galéria, 2023
Un de trop Three to Tango 1999 Real Damon Santostefano Matthew Perry. Collection Christophel © Warner Bros Pictures (Photo by Warner Bros Pictures / Collection ChristopheL via AFP)
Vágólapra másolva!
Mint korábban mi is beszámoltunk róla, a múlt hétvégén, október 28-án halt meg otthonában Matthew Perry, a Jóbarátok egykori sztárja. A színész 54 éves volt, holttestére asszisztense talált rá, az idegenkezűséget a hatóságok kizárták a helyszínelés során.
Vágólapra másolva!

54 éves korában meghalt Matthew Perry, aki az 1990-es években a Jóbarátok című tévésorozattal, Chandler Bing szerepében vált ismertté, halálhíre az egész világot megrázta, a családján túl barátai, kollégái és rajongók milliói gyászolják az egykor drogproblémákkal küzdő sztárt.

Perryre a Los Angeles-i otthonában lévő jaccuzijában talált rá asszisztense, bár idegenkezűségre és drogokra utaló nyomokat nem találtak a helyszínelők, de a legfrissebb hírek szerint több erős gyógyszert is találtak az otthonában.

Bár a Jóbarátok sztárjai egyelőre csendben gyászolják Matthew Perryt, rengetegen elköszöntek már tőle a közösségi médiában, mindenkit megrázott a színész hirtelen halálának híre. A sok szomorú, megtört és együttérző üzenet között azonban találni ízléstelen és gyalázatos megnyilvánulásokat is. Most Kevin Brennan amerikai író, komikus vívta ki a haragot maga ellen, kegyeletsértő és felháborító posztjával, melyet az X-en osztott meg - írja a TMZ.com.

A bukott komikus nem érzi a határokat, talán a mostani bejegyzésének stílusa is magyarázat arra, miért nem lett soha igazán sikeres a szakmájában. Valószínűleg Perry halálhírén keresztül próbált magának nagyobb hírnevet szerezni, de nem járt sikerrel, ugyanis a maroknyi követő, aki kíváncsi még a posztjaira is durván kritizálta az ízléstelen komikust.

"Belefulladt a forró kádba. Hahahaha" - írta a színész fotója mellé Brennan, aki azóta sem törölte az ízléstelen bejegyzését.