Kiderült, mit csinál együtt Kárpáti Rebeka és 18 évvel idősebb szerelme - videó

Kárpáti Rebeka
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, nyáron derült ki, hogy újra foglalt Kárpáti Rebeka szíve. Az egykori szépségkirálynő sokáig titkolta, hogy ki az új barátja, majd nyáron elárulta, hogy nem más, mint a Csíki Sör tulajdonosa, Lénárd András. A páros ritkán oszt meg információt a kapcsolatukról, a modell most kivételt tett és megmutatta, mivel töltik az idejüket.
Vágólapra másolva!

Kárpáti Rebeka a tőle 18 évvel idősebb Lénárd András oldalán találta meg a boldogságot, bár túl sokat nem tudni a kapcsolatukról. A vállalkozó előtt Frohner Ferenc fodrásszal volt kapcsolatban, a szakítást követően sokáig óvatosan kezelte magánéletét.

Most kiderült, hogy a modell szívesen utazik párja kedvéért, így most is ő látogatta meg a férfit Erdélyben, aki munkája miatt rengeteget tartózkodik ott. Kárpáti nem bánja, hogy neki kell rugalmasabbnak lenni, szeret időt tölteni Székelyföldön, ahol kipiheni a hétköznapi fáradalmakat. Most a Csíki Sör Manufaktúrába is ellátogatott, melyről több felvételt is mutatott a közösségi oldalán egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben.

Kárpáti Rebeka és 18 évvel idősebb szerelme között nagy az összhang Forrás: Instagram/Rebeka Karpati

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva tekinthető meg 24 órán keresztül.