1 milliárd 656 millió forint az új vetélkedő fődíja

squid game
Vágólapra másolva!
A Squid Game-re épülő realityben 4,56 millió dollárt lehet nyerni - és ezt valaki el is vitte, mert már leforgatták a műsort.
Vágólapra másolva!

1 milliárd 656 millió 237 ezer forint és némi apró - ennyi lesz a fődíja (szeptember 23-i középárfolyam szerint) a Squid Game: The Challenge című gameshow-nak. Soha ennyi pénzt nem lehetett nyerni semmilyen tévéműsorban.

netflix

A reality-gameshow november 22-én indul, 456 versenyzőt láthat majd a néző, akik a koreai sorozatban látott feladatokon próbálnak túljutni. A szereplők olyan kihívásokban mérik össze erejüket, kitartásukat, ügyességüket, gyorsaságukat, amelyek a sorozatban is voltak, de lesznek újabb feladatok is.

A forgatás idén januárban indult, egyből botránnyal. A The Sunnak nyilatkozó játékosok arról számoltak be, hogy "úgy bántak velük, mint az állatokkal", volt, hogy órákig kellett ácsorogniuk mínusz 3 fokos hidegben, miközben más felvételek készültek. A szemtanúk szerint többen rosszul lettek a kimerültségtől, másokat pedig igazságtalanul ejtettek ki a műsorból.

A hatalmas robot, amely a sorozatban meggyilkolt több embert

A Deadline szerint az időjárás miatt is állt a produkció, hárman pedig orvosi ellátásban részesültek a "Red Light, Green Light" forgatása alatt, amelyben a játékosoknak egy fenyegető, hatalmas robotbaba figyelmét kell elkerülniük.

A sorozathoz köthető hír, hogy szexuális zaklatással vádolták a Squid Game legidősebb, 78 éves színészét, O Jongszut. Erről itt olvashat.