Berki Krisztián szelleme fontos dolgot üzent Mazsinak és párjának a halottlátó szerint

Berki Krisztián, Katona Renáta Mazsi, nyaralás, luxus
Vágólapra másolva!
Lénárt Évi jósnő szerint számtalanszor megjelent már nála Berki Krisztián szelleme, aki a síron túl is figyeli és őrzi szeretteit.
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi nyitott a spiritualitással kapcsolatban, a férje halálát követően egy halottlátóhoz is ellátogatott. Bár Évivel még nem találkozott, a jósnő azt mondta, rendszeresen kommunikál Mazsi halott férjével, sőt barátok is lettek.

„Berki Krisztián nagyon sokszor megjelenik nekem azóta is. Szinte minden héten... Még tanácsot is szokott nekem adni, nagyon jó barátságot alakítottam ki vele. Tudom, ez azoknak az embereknek, akik nem spirituális beállítottságúak, furcsán hangzik, de létezik ilyen. Előfordul, hogy egy médium és egy szellem között barátság alakul ki, megbeszélik a hétköznapi dolgokat. Így van ez velem és Krisztiánnal is, rengeteg tanácsot ad az üzleti ügyekben nekem” – kezdte a Borsnak Évi, aki nemcsak üzleti ügyekben beszélget Krisztiánnal, de bizony Mazsi is szóba kerül néhanapján.

Berki Krisztián és Mazsi Forrás: instagram.com/berkikrisztian/

Mint mondta, Krisztián egyáltalán nem neheztel Mazsira, amiért a halála után továbblépett. Sőt, örül volt felesége boldogságának, de azt is reméli, hogy a következő életében szerettei közelében születhet le, akár Mazsi gyerekeként.

– árulta el a jósnő, majd mint mondja: kártyát is vetett, hogy meggyőződjön Krisztián szavairól.

– Amiket Krisztián mondott, megnéztem a kártyában is, és igaza volt. Valóban lesz egy új férfi Mazsi életében, ennek a szerelemnek hamarosan vége szakad. Tudniillik Krisztián szellemként jóval előre látja a jövőt... – tette hozzá Évi.