Annyi viagrát szedett be a szexmogul, hogy megsüketült

Crystal Hefner
Vágólapra másolva!
Hugh Hefnerrel nem volt könnyű az élet, de Crystal Hefner vállalta, hogy vele él. Könyvet írt a Playboy-villában történt eseményekről.
Vágólapra másolva!

A könyv címe Only Say Good Things: arra kérte meg Hefner Crystalt, hogy miután meghalt, csak jót mondjon róla - de ezt a kérést nem tudja teljesíteni. Hamarosan megjelenő memoárja nőgyűlölőként, nárcisztikus társfüggő, rigolyás, domináns férfiként fogja ábrázolni a Playboy-főnököt.

Crystal Hefner

A nő 21 éves volt, a Playboy-vezér pedig 81, amikor összeismerkedtek. Hefner állítólag pontosan megszabta, milyen árnyalatú körömlakkot használjon (rózsaszín, halvány és áttetsző, soha nem matt), és fejbe koppintotta, amikor a nőnek lenőtt kicsit a szőke festett haja és kilátszott a hajtöve.

Crystal Hefner

Amikor a férfi itthon tartózkodott, este hattól kijárási tilalmat rendelt el, biztosítva, hogy fiatal felesége otthon legyen, hogy megossza vele a vacsoráját (mindig csirkeleves volt, krémsajttal és kekszekkel), és megnézze vele kedvenc filmjeit. Aztán sötétedés után elvárta, hogy részt vegyen a csoportos szexben.

Több képért és sztoriért lapozzon!