Újabb csúfos bukás az RTL Klub legutóbbi próbálkozása

Fontos szereplő távozik a Survivor játékából RTL Klub
Vágólapra másolva!
Nagy reményeket fűzhetett az egyre kisebb nézettséget produkáló RTL Klub a legújabb műsorához, melyet egy könnyed, nyári társkereső műsornak szántak. Az azonnali csúfos bukás, persze csak őket lepte meg, hiszen - ahogy megírtuk - a műsor gyalázatos színvonalú. Rögtön az első pár adás után egyértelműen megbukott, nem kíváncsi rá szinte senki, melynek több oka van.
Vágólapra másolva!

Ismét egy kínos és nézhetetlen műsorral próbált magának nézettséget szerezni az RTL Klub, amelyet szinte minden idősávban agyonver a konkurens csatorna, a TV2. Újabb szánalmas próbálkozásuk a Celebrandi című társakereső-reality, melyet nagy dobásnak szántak a csatornánál. A nézők szinte azonnal megutálták a műsort, egyrészt az érthetetlen koncepció, másrészt a casting miatt.

Többen kifogásolják az aduásznak szánt műsorvezető páros, Dallos Bogi és Puskás Peti nyálas ömlengését, ami irritálja a tévénézőket. Arra sem tudtak rájönni, hogy mi a szerepe a műsorban Balázs Andinak, aki szintén műsorvezetőként lett feltüntetve a produkcióban.

- írta gúnyosan egy bulvártémákkal foglalkozó csoport tagja, aki az RTL Klub egy korábbi műsora alatt is hasonló játékot játszott, melyben a fiatal házaspár szerepelt.

Ha ez még nem lenne elég, a szereposztást is rengetegen kritizálják, hiszen sokukról azt sem tudják, hogy ki az és mit keres a műsorban, melynek alapvetése lenne, hogy hazai ismert emberek randevúznak a kamerák előtt.

Összesen négy nő és négy férfi híresség vállalta ezt a bohóckodást, akik húsz epizódon keresztül ismerkednek annak reményében, hogy megtalálják életük szerelmét. A celeblistán Bogdányi Titanilla, Danics Dóra, Jázmin Viktória, Schumacher Vanda, Frohner Ferenc, Köcse György, Lukács Miki és Papp Zsombor szerepelnek, de egyikük sem volt elég ahhoz, hogy ne legyen csúfos bukás a műsor, szinte azonnal.

Sokaknak nemcsak a szereposztással, de a minőséggel is gondja támadt, ugyanis több szempontból nézhetetlen, ezáltal élvezhetetlen a műsor.

Mondjuk, amilyen gyenge szövegeket engedtek el páran, nem is biztos, hogy ez baj" - szúrta ki a Bors egy kommentelő véleményét, aki szerint szánalmas minőségű és nézhethetlen a reality.

Kasszás Erzsi funkciója eddig érthetetlen; túl sok az egy percre jutó „szerelmem". Minden rész egy katyvasz, mintha teljesen kezdők vágták volna meg..." - jegyezte meg Balázs Andi érthetelen szerepére is utalva egy másik kommentelő, akivel sokan egyetértettek abban, hogy több oka van annak, hogy nézhetetlen az RTL Klub újabb csúfos bukását okozó realty-műsor.