Újabb nagy áldozatot követelt G.w.M Kulcsár Edinától

Kulcsár Edina, G.w.M
Vágólapra másolva!
Sokan nem nézik jó szemmel Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatát, ami nem túl szépen indult, ugyanis mindketten kapcsolatban éltek és gyereket neveltek. Majd bebizonyították, hogy nagy a szerelem, komolyak a szándékaik egymás iránt, már össze is házasodtak és közös kislányuk is megszületett. Többeket azonban aggaszt, hogy Kulcsár mennyire megváltozott és túlságosan alárendeli magát férjének, aki már az egykori szépségkirálynő öltözködésébe is beleszól. Most újabb nagy áldozatot követelt a rapper a feleségétől, aki úgy tűnik, nem képes ellentmondani a férfi kéréseinek.
Vágólapra másolva!

Bár folyton bizonygatják a közösségi oldalakon, hogy mennyire boldogok együtt, mégis sokan úgy érzik, nagyon sokat változott Kulcsár Edina az új kapcsolatában, de nem jó irányba. Vannak, akik aggódnak, hogy G.w.M túlságosan elnyomja a háromgyerekes édesanyát, aki már a korábbi ruhatárától is megszabadult férje kedvéért, most pedig olyan dolog történt, ami újabb kétségekre adhat okot.

Kulcsár Edina a modellkedés mellett már régóta foglalkozik saját vállalkozásával, mely egy hajfonások készítésével foglalkozó fodrászat, és ami ma már üzletlánccá nőtte ki magát. Kulcsár Edina nemrég kénytelen volt bezárni egy jól működő üzletét, most pedig egy újabb jólmenő helyszínét áldozta fel a rapper kedvéért. A Lehel tér közelében működő üzletét átadta G.w.M férfi fodrászatának és úgy döntött, inkább ő költözik el másik helyszínre a jól működő, megszokott helyéről.

Valószínűleg abban reménykednek, hogy Varga Márk arcával fémjelezett férfi fodrászatnak szerencsét hoz a forgalmas helyszín és legalább olyan sikere lesz, mint Kulcsár Edina hajfonó szalonjának, de biztos, hogy nagy áldozatokkal és lemondásokkal járt Kulcsár Edinának az, hogy az egész szalont elköltöztesse a férje kedvéért - írja a Ripost, aki elsőként figyelt fel az üzletcserére.