Kiderült, ki Kárpáti Rebeka 18 évvel idősebb új szerelme

Kápráti Rebeka
Vágólapra másolva!
Több mint egy éve már, hogy Kárpáti Rebekára ismét rátalált a szerelem, ám – az előző kapcsolataival ellentétben – ezúttal óvja magánéletét, s még azt sem árulta el, ki a titokzatos férfi. Egyre több jel utal arra, hogy a 28 éves egykori szépségkirálynő párja a nála tizennyolc évvel idősebb sikeres erdélyi üzletember, Lénárd András, aki többek között a Tiltott Csíki Sör tulajdonosa.
Vágólapra másolva!

– Nyugalom és béke van. Nagyon sokat vagyunk Erdélyben, annyira gyönyörű hely, ott sokat bóklászunk az erdőben, gombászunk leszakadt gatyában. Annyira élvezem – mondta nemrég az új kapcsolatáról Rebeka, akit az elmúlt időszakban többen is láttak új kedvesével.

A pár egyik közeli ismerőse szerint a kapcsolatuk igazán harmonikus.

– Mondhatni, kétlaki életet folytatnak. Budapesten is van egy bázisuk, főként itt tartózkodnak, de Erdélybe is szinte minden hónapba ellátogatnak, hiszen Andrásnak kint él a családja, a gyermeke, illetve az üzleti érdekeltségei zöme is oda köti. Rebeka szívesen kíséri el, ő is nagyon megszerette a vidéket, de az édesapjához, R. Kárpáti Péterhez is gyakran utaznak Őrbottyánba. Péter nagyon kedveli a lánya választottját – mesélte a Blikk informátora.

Kápráti Rebeka Forrás: Instagram

– Boldogok együtt, és egyáltalán nem okoz gondot közöttük a nagy korkülönbség. Rebeka felnéz a párjára, aki sokat segít neki a tapasztalataival a vállalkozása körül is.