Hosszú idő után jelentkezett a félhalott állapotban kórházba vitt Madonna - videó

Vertical
US singer-songwriter Madonna poses arriving on the carpet to attend a special screening of the film "The Beatles Eight Days A Week: The Touring Years" in London on September 15, 2016. (Photo by Ben STANSALL / AFP)
Vágólapra másolva!
Pár hete még kritikus állapotban vitték kórházba, de épp 40 éve jelent meg az első nagylemeze, ezt pedig friss videóval ünnepelte.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, életveszélyes állapotban szállították kórházba a 64 éves Madonnát, aki egy súlyos bakteriális fertőzés következtében majdnem meghalt. Az énekesnőre New York-i otthonában találtak rá eszméletlen állapotban, onnan az intenzív osztályra került, ahol azonnal intubálni kellett. Családja és menedzsere sokáig nem adott ki információt az állapotáról.

Madonna kis híján meghalt, de most videót mutatott magáról Forrás: AFP/Ben Stansall

Madonna később írásban bejelentette rajongóinak, hogy meghozta azt a nehéz döntést, hogy októberig elhalasztja turnéját. A rajongóknak írt üzenetében Madonna így fogalmazott: "Az első gondolatom, amikor felébredtem a kórházban, a gyermekeim voltak. A második gondolatom az volt, hogy nem akarok csalódást okozni senkinek, aki jegyet vett a turnémra... Nem akartam cserbenhagyni azokat az embereket sem, akik az elmúlt hónapokban fáradhatatlanul dolgoztak velem a műsoromon. Utálok csalódást okozni bárkinek is".

Az énekesnő mostantól az egészségére és a gyógyulására koncentrál, emiatt a Celebration turné július 15-i kezdési időpontját októberre halasztotta - és Európában indít, ha addig teljesen felépül. Persze fő az egészség, de Madonna dollármilliókat bukik ezzel.

Új videójáért lapozzon!