Kiderült mi lesz a meggyilkolt Szilágyi István horror házával

Szilágyi István
Szilágyi István
Vágólapra másolva!
Szilágyi István színész egykori otthona egy februári árverésen egy vállalkozóhoz került. A vevő tisztában volt vele, hogy az idős és magatehetetlen színészt három évvel korábban ott verte agyon saját fia egy kalapáccsal, ahogy azzal is, hogy a szörnyű tettet végignézte Szilágyi felesége, a gyilkos fiú édesanyja.
Vágólapra másolva!

A XVII. kerületi ingatlan az asszony, Humenyánszky Jolán két és fél évvel ezelőtti halála óta üresen áll és jelenleg patkányok tanyájaként szolgál. Hamarosan azonban megkezdődik a bontás és tereprendezés és újra élet költözhet a „horrortanyára", ami nagy megkönnyebbülést jelent a környék lakói számára.

"A családom számára vásároltam meg az ingatlant, vagyis nem befektetési céllal. Tisztában vagyok azzal is, hogy jelenleg áldatlan állapotok uralkodnak a területen, de a közeljövőben rendbe tesszük, ami hatalmas munka lesz. Bontani kell és rendezni a terepet, mielőtt építkezni kezdünk" – mondta a Borsnak a telek új tulajdonosa, aki arra a kérdésre is válaszolt, hogy foglalkoztatják-e a házban történt rettenetes események.

Szilágyi István Forrás: Blikk/Járai László

"Nagyon sajnáljuk Szilágyi Istvánt és azt sem állítom, hogy nem jut majd eszünkbe időnként, hogy kik is jártak ott előttünk, de igyekszünk inkább arra koncentrálni, hogy egykoron egy ismert színész és egy elismert szobrászművész élt ott és nem arra a szörnyűségre, amit a fiúk tett" – tette hozzá a férfi.