Már lányát is mutogatja Berki Mazsi

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Berki Renáta, azaz Mazsi és a kislánya, Emma között különleges a kapcsolat, hiszen a boldogság mellett a szomorúságot is együtt élik meg. Az édesanya szeretné, ha a gyereke pontosan tisztában lenne azzal, hogy rá mindig számíthat, az apukája, Berki Krisztián pedig őrangyalként vigyáz rá a mennyországból.
Vágólapra másolva!

– Emma nagyon ragaszkodik hozzám, látom rajta, az ő boldogságához mindössze annyi kell, hogy velem lehessen. Épp ezért egyre több anya-lánya programot csinálunk kettesben, hiszen a szeretet és az érzelmi biztonság a legfontosabb az életében.

– Olykor vannak bennem félelmek azzal kapcsolatban, hogy Emmában hiányt okoz majd az, hogy az apukája már nincs velünk, de próbálok nem stresszelni a jövőn. Illetve megnyugtató számomra, hogy a nagypapája nagyon sokat foglalkozik vele, emellett az sem titok, hogy az életünkben van még egy személy, a párom, aki valamelyest betölti az apa szerepet – árulta el Mazsi, akinek persze, nemcsak anyaként kell helytállnia, hiszen rengeteg munkája és ötlete van, amin dolgozik. Ám

az izgalmasabb projektekbe igyekszik kislányát is bevonni.

Ezúttal például Király Beáta alkalmi ruhakollekciójának bemutatásához álltak modellt.

Berki Mazsi Forrás: Instagram

– Emmának nagyon tetszett, hogy lehetősége van részt venni egy fotózáson, mivel nagyon szeret illegni-billegni. Én szintén jól éreztem magamat a kamera előtt, hiszen elégedett vagyok a kinézetemmel, és úgy érzem, a szülés után a legjobb formámat hozom. Persze, nem a jelenlegi állapot a végső cél, de azt hiszem, jó úton haladok – magyarázta a Blikknek az édesanya.