Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Kitálalt egy ismerős: Hamarosan jöhet a baba Berki Mazsiéknál

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Berki Mazsi nemrég elárulta, hogy már tíz hónapja alkot egy párt gazdag barátjával, Zoltánnal, akit apák napja alkalmából is köszöntött és elmondta, hogy milyen jó pótapja kislányának, Berki Emmának. A páros már egy ideje együtt él Székesfehérváron, nagy az összhang közöttük. Mindkettejüknek született már egy-egy gyereke az előző kapcsolatából, ezért nagyon valószínű, hogy hamarosan szeretnének egy közös gyereket is vállalni.
Vágólapra másolva!

A páros egy közös ismerőse tálalt ki a luxusözvegy és gazdag barátja kapcsolatáról, mely alig pár hónapra Berki Krisztián váratlan és tragikus halála után kezdődött. Berki Mazsi nem zavartatta magát a gyászév alatt sem, hiszen néhai férjével már korábban megromlott a kapcsolata. Közös kislányukat most új barátjával neveli, aki az informátor elmondása szerint sokat segít az édesanyának.

Berki Mazsi és gazdag barátja folyton luxusutazásokat szerveznek maguknak Forrás: Berki Mazsi/Instagram

Mazsi kezdetben nagyon félt bárkivel is szerelmi kapcsolatot kezdeni, legfőképpen a kislánya miatt, hiszen számára ő a legfontosabb, és tudta, nehéz olyan férfit találni, aki ezt megérti. Zoltán viszont tudta, mivel jár egy gyermek, hiszen neki is van egy általános iskolás korú lánya, akinek az édesanyjával évek óta külön élnek. Emiatt nagyon megértő és toleráns volt Mazsival, valamint Emmát is azonnal elfogadta.

- mondta a Blikknek a pár közeli ismerőse, aki elárulta, hogy Zoltán már egyedül is szokott vigyázni Berki Krisztián és Berki Mazsi közös kislányára, akivel nagyon jól kijönnek. De szoktak közös családi programokat is szervezni, melyeken a vállalkozó iskolás korú kislánya is részt tud venni.

Elképzelhető, hogy néhány év múlva akár közös babájuk is lesz Zoltánnal, akiről már bebizonyosodhatott, hogy mennyire jó apuka" - magyarázta az informátor, aki szerint Berki Mazsi mindig is szeretett volna nagy családot, ehhez most minden adott számára, ezért lehet hamarosan újra anyai örömök elé nézhet.

"Most próbálom megélni az életünk mindennapjait... Mondhatom azt talán, hogy újra egy kis családban vagyunk. Szeretném, hogy legyen a kislányomnak családja" - nyilatkozta nemrég Berki Mazsi.

Hamarosan újra teherbe eshet Berki Mazsi, aki nagycsaládot szeretne Forrás: Berki Mazsi/Instagram
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez