Kínosan magyarázkodik az RTL Klub őrjöngve trágárkodó sztárja

Manuel, rapper
Vágólapra másolva!
Mint arról korábban beszámoltunk, kínos helyzetbe került az RTL Klub új sztárja, Manuel, aki saját koncertjén, trágárkodva szidta az egyik résztvevőt. A 22 éves rappernek fiatalkora ellenére már van egy botrányos múltja, de most sem mutatja jelét a megbánásnak annak ellenére, hogy sok kritikát kapott a követőitől.
Vágólapra másolva!

A 22 éves Manuel egy balatonlellei koncertjén szidta az egyik érdeklődőt, aki állítólag grimaszokat vágott a rapperre. A botrányról egy videó is kiszivárgott, amit a közönség soraiból rögzített egy résztvevő. A videó láttán rengeteg negatív kritikát kapott a zenész, ő mégsem mutatja jelét a megbánásnak, sőt, nagyképűen reagált az esetre.

„Kikerült egy videó a Redditre, amiben elküldöm a k*rva anyjába az egyik ott lévő úriembert, aki az utolsó számnál, az egyik legjobb pillanatban elkezdett mutogatni és beszólogatni. Egyébként ez egy jó pillanat lett volna a koncert végén, mindenki élvezte a bulit, én is nagyon szerettem, de ez a csávó elrontotta.

Nem tudom, hogy kellett volna kezelni egy ilyen helyzetet, de szerintem az a paraszt, aki odajött és elb*szta a bulit meg a hangulatot" - magyarázkodott egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben Manuel, aki a grimaszoló férfit hibáztatja a saját dühkitörése miatt, majd a sok munkára és stresszre fogta, hogy nem tudott magán uralkodni.

Kínos magyarázkodásba kezdett a botrányt követően Manuel Forrás: Manuel Instagram
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!