Mohamed Fatima megint L.L. Juniornak és Beatnek üzenget a Fekete Vonat-botrány után

Mohamed Fatima
Vágólapra másolva!
Mohamed Fatima azt állítja, végérvényesen lezárta élete huszonöt éves szakaszát.
Vágólapra másolva!

Mohamed Fatima életében lezárult egy szakasz. Maga mögött hagyva a múltat, nemrég új zenekart alapított zenész barátaival, férjével pedig babát terveznek.

"Nagyon szeretem a gyerekeket, és hogy úgy mondjam, dolgozunk a témán, mert szeretnék babát. Már a 42. életévemhez közeledem, örülnénk, ha még ebben az évben össze is jönne. Bár eddig sem azért nem szültem, mert nem akartam, csupán nem volt meg hozzá a tökéletes társ. Úgy hiszem, mindennek rendelt ideje van. Ha mégsem adatik meg nekünk, akkor azt sem vetem el, hogy örökbe fogadunk egy gyermeket, ezt is a sorsra bízom" - mondta a Ripostnak.

Forrás: Instagram/Mohamed Fatima

Néhány hónappal ezelőtt életem legizgatottabb időszakát élte meg Mohamed Fatima. Húsz évvel a Fekete Vonat feloszlása után, nagyszabású koncerttel szándékozott visszatérni L. L. Junior és Beat oldalán. Az álomból azonban rémálom lett, a tagok a koncert után közvetlenül egymásnak estek, s bár a részleteket még nem hozták nyilvánosságra, de anyagiakkal kapcsolatos nézeteltéréseket sejteni az ügy hátterében.

"Életem eseménye volt, semmi nem tudja beárnyékolni. Pozitív ember vagyok, épp ezért nem álltam bele a koncert utáni harcba, ami az újságokban jelentek meg.

– mondta.

20 év után álltak együtt újra színpadra a Fekete Vonat énekesei Forrás: L.L. Junior Instagram

"Mindig a jó dolgokra kell emlékezni, csak úgy tudok előre haladni, a rosszakból pedig tanulni kell, én lezártam mindent" - tette hozzá.