A félholtan talált VV Anett a drogszeánsza miatt magyarázkodik

Béres Anett
Vágólapra másolva!
Tíz hónappal a drogszeánsz után még mindig nem tért vissza a normális kerékvágásba Béres Anett élete. Már bulizni jár, a teste gyógyul, de úgy érzi, nincs minden teljesen rendben.
Vágólapra másolva!

VV Anett tavaly június 10-én részt vett egy szeánszon, ahol pszichoaktív szerek hatására végül meztelenül eltűnt az erdőben, ahol komoly sérüléseket szenvedett, majdnem belehalt. A testi felépülés lassan a végéhez ér, de Anett még mindig nem heverte ki a történteket, a tettével gyakran a kommentelők is szembesítik.

Ezt azért nem értem, mert én alapjáraton nem drogozom. Nem drogoztam soha, a jövőben sem fogok. Tény: elmentem erre a teára. Hibát követtem el, de attól, hogy valaki egyszer elkövet egy baklövést, mindent még nem lehet rá mondani. Például attól, hogy valaki megiszik egy pohár bort, még nem alkoholista" – mondta.

Forrás: Béres Anett/Instagram

"Soha nem fogom elfelejteni. Ez egy nagyon rossz döntés volt, de pont ezért döntöttem úgy, hogy mindent megteszek, mert meg kell gyógyulnom" – hangsúlyozta, elárulva, hogy még mindig jár kezelésekre, amiket már nagyon neheze bír, de most már nem akarja feladni.

Én úgy látom, amíg élek, ez a bélyeg rajtam marad - idézte a Blikk.