Megdöbbentő és kínos történeteket mesélt Stana Alexandra

Stana Alexandra
Vágólapra másolva!
Egy férfi az IKEÁ-ba vitte első randira, egy másik precízen megírta, hogy kell kinéznie.
Vágólapra másolva!

Randzós élményeiről mesélt egy YouTube-műsorban a Dancing With The Stars csinos szereplője. Az egyikben egy szőke, kékszemű fiú szerepelt, aki tetszett neki a Facebookon, így Stana Alexandra ráírt. Félig svéd volt, megígérte, hogy elviszi egy autentikus svéd vacsorára - végül elvitte az IKEÁ-ba, svéd húsgolyókat enni.

Mint Stana elmondta, nagyon sokat nevetett magában, nem tudta komolyan venni a helyzetet. Ezzel nem volt vége, utána vásárolni mentek, kapott egy listát a férfitól, hogy mit szerezzen be: vendégpapucsot, lámpát, ilyesmit. Még ekkor sem hagyta faképnél az alakot, sőt, felment vele a lakására a felettébb furcsa első randi után. Ott sem történt semmi, csak nekiálltak szerelni bútorokat (Alexandra egy állólámpát), majd utána a randipartner hazavitte autóval.

Stana Alexandra Instagram

Egy másik férfi pedig világosan leírta, mit akar látni az első randin a partneren: "Volt egyszer egy srác, aki elhívott randizni. Szimpatikus srác volt, de leírta nekem, hogy mit vegyek fel. Konkrétan megírta, hogy pénteken, ekkor és ekkor, légy szíves valami feszülős farmerben gyere és magas sarkúban, mert azt ő azt nagyon szereti. A haj pedig legyen lazán kiengedve, ilyeneket írt nekem" - emlékezett.

"Még azt is hozzátette, hogy olyan szakmában dolgozik, hogy neki fontos, hogy a mellette lévő nő meg tudjon jelenni... aranyos srác volt amúgy, de nem teljesítettem a kívánságát, én nem szeretem, ha megmondják, mit csináljak. Lapos sarkúban mentem végül, és felhoztam, hogy gondolja ezt... zavarban volt, elnevette magát... de nem is dicsérte meg a kinézetem!" - elevenítette fel a sztorit.