Ezért szakított fiatal párjával Sári Évi

Sári Évi
Vágólapra másolva!
Sári Évi ritkán beszél magánéletéről, most mégis elárulta, hogy nagy változás történt az életében, ugyanis véget ért a párkapcsolata. Bár sosem verte nagy dobra a kapcsolati státuszát, és szerelmét sem mutogatta a nyilvánosság előtt, most elmondta, hogy komoly oka volt a szakításnak, és igazán nehéz döntést kellett meghoznia.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő nemrég elárulta, hogy gondok vannak kapcsolatában, és már csak az az egy kívánsága van az évre, hogy ez rendeződjön.

Bevallom, az elengedés sosem volt az erősségem, és most is nehezen megy" - mondta Sári Évi, akinek teljesült a kívánsága, bár lehet, nem gondolta, hogy szakítás lesz a vége.

A színész-énekesnő őszintén elmondta, hogy mi volt a fő probléma a kapcsolatban, mégpedig az ő életkora. Habár évtizedeket letagadhatna, de egyes kérdésekben bizony fontos szempont az életkor. Mivel párja fiatalabb volt, így felmerült a gyerekvállalás kérdése, viszont Sári Évi utánaszámolva úgy döntött, bármennyire is szeretnék, ő ezt már nem meri vállalni 45 éves korában.

Édesanyám 67 volt, amikor elvesztettem. Be kellett látnom, hogy ez nekem már nem fér bele" - idézi a Blikk az énekesnő nyilatkozatát, aki szerint erről már lecsúszott, de nem bánta meg, szerinte ez okkal alakult így.

Sári Évi egyébként nem kesereg emiatt, hisz a sorsszerűségben, és attól sem fél, hogy egyedül marad, mert nem izgult azon soha, hogy van-e férfi az életében vagy nincs.