Erre költené nyereményét a Sztárban sztár leszek! győztese

Kökény Dani, tv2, Sztárban sztár leszek
Vágólapra másolva!
Kökény Dani nagyon fiatalon nyerte meg a TV2 tehetségkutatóját, nyereményét azonnal át sem tudta venni, mivel nem volt még nagykorú. Azóta már rendelkezhet a tízmilliós összeggel, amiről korábban azt mondta, hogy nehéz sorsú családját fogja támogatni. Úgy tűnik, hogy betartja a családjának tett ígértét, de a közönségét sem hagyta cserben.
Vágólapra másolva!

A 18 éves énekes komolyan veszi a karrierjét, a Sztárban sztár leszek! óta is folyamatosan dolgozik az új dalokon, hiszen győzelme után megígérte szavazóinak, hogy igyekszik minél több zenével örömet okozni számukra. Nemrég jelent meg legújabb dala, mellyel Somló Tamás emléke előtt szeretett volna tisztelegni, ugyanis a Gondolsz-e rám című slágert dolgozta fel.

Kökény Dani ezenkívül azt is elárulta, hogy valóban tudott-e segíteni a családjának a nyereményből, hiszen elsősorban ezért jelentkezett a tehetségkutatóba, mert másképp úgy érezte, nem tud segíteni szeretett nagymamájának, aki anyjaként nevelte fel.

"Nagy összegről beszélünk, tízmillió forint volt a nyeremény, ami szinte elképesztő számomra felfogni, hogy ekkora összeget nyertem.

- mondta a Tények Plusznak adott interjúban a fiatal énekes, akik egyelőre még nem döntöttek a nyeremény sorsáról.