Még mindig szenved betegségétől Bodrogi Gyula

Erzsike presszó, Bodrogi Gyula, Erzsike nyitóbuli, presszó, Martin Márta, Vidnyánszky Attila, Rákóti Zoltán, dr. Szarka Gábor, 2022. 11. 18., szfe, színház és filmművészeti egyetem
Erzsike Espresso ünnepélyes megnyitója 2022. november 18-án
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, az utóbbi időben sokat betegeskedett Bodrogi Gyula, jókedvű és energikus volt a 89. születésnapján. A Kossuth-díjas színművész maga is nehezen hiszi el, hogy már ennyi idős, ezért inkább bele se gondol.
Vágólapra másolva!

A Nemzet Színésze szombaton lett 89 éves, aznap párja, fia, unokái és volt felesége, Voith Ági, valamint annak élettársa, a zeneszerző Döme Zsolt társaságában ünnepelt.

A színész közel a kilencvenhez is jókedvű és fáradhatatlan. Megállás nélkül dolgozik, de így is mindig tele van tettvággyal és tervekkel.

– mondta Bodrogi.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Engem a munka éltet, és ahhoz, hogy sokáig tudjak élni, dolgoznom kell, ezért szinte mindent meg akarok csinálni, amire felkérnek. Hamarosan véget ér a színházi évad, de gondoskodtam arról, hogy nyáron se maradjak feladat nélkül: Csányi Sándorral forgatok egy filmet" - tette hozzá.

A színművésznek csupán egyetlen kívánsága van, hogy az egészsége rendben legyen, hiszen a tavaly megtapasztalta, ez milyen nagy kincs. Mint ismert, kétszer is életveszélyes állapotban szállították kórházba, és párja, Angéla, valamint az orvosok gyors közbelépésének köszönhető, hogy nem történt tragédia.

"Igyekszem elfelejteni, hogy mi történt. Azt viszont megtanultam, hogy az egészség mennyire fontos és törékeny dolog, nagyon kell rá vigyázni.

Angéla rajta is van az ügyön, nagyon finomakat főz nekem, és még arra is figyel, hogy minden reggel bevegyem azt a marék gyógyszert, amit muszáj szednem azért, hogy továbbra is rendben működjön bennem minden" – zárta a színművész.