Vasvári Vivien a harmadik terhességéről beszélt

Vasvári Vivien
Vágólapra másolva!
A napokban árulta el a hírt Vasvári Vivien, hogy harmadik gyerekét várja vőlegényétől, Zsigmondtól. Még nem tudják a baba nemét, de abban biztosak, hogy valami különleges nevet adnak neki. Hamarosan kiderül, milyen nemű a kicsi, Vasvári Vivien pedig a korábbi terhességeiről is mesélt.
Vágólapra másolva!

Márciusban az Instagram-oldalán jelentette be a Vasvári Vivien, hogy újra terhes, a babát pedig idén szeptemberre várják. Most újabb információt osztott meg a babával kapcsolatban. Az Instagram-oldalán, a 24 órán át elérhető sztorijában egy kérdez-felelekben tették fel neki a kérdést, hogy mikor tudják majd meg a kicsi nemét.

- írta.

Forrás: Vasvári Vivien/Instagram

A kérdezők arra is kíváncsiak voltak, hogy mennyit hízott az előző terhességei alatt, amire a modell készséggel válaszolt is, illetve azt is elárulta, hogy hogyan szabadult meg a pluszkilóktól.

Arra, hogy hogyan dolgozta le, csak annyit válaszolt, hogy nem csinált semmit, magától lement. Első gyerekénél 1 hónap, a másodiknál 4 hónap alatt nyerte vissza alakját, azonban hozzátette, ez függ a kortól és a genetikától is, nála valószínűleg a sportolói múltja is szerepet játszott ebben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!