Különleges fotót mutatott esküvőjéről Kulcsár Edina

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, nagy titokban és szűk családi körben mondta ki a boldogító igent egymásnak Kulcsár Edina és a rapper, Varga Márk, akiknek hamarosan megszületik első közös gyerekük. A visszafogott ceremóniát feburár 25-én tartották, azóta már mutattak pár felvételt a nagy napról, de nem akarták túlzottan beavatni a nyilvánosságot. Most Kulcsár Edina megmutatta az egyik, számára legkedvesebb felvételt, amely azon a napon készült.
Vágólapra másolva!

Bár most sokan azt gondolhatnák, hogy az egyik G.w.M-el közös fotójukról van szó, de Kulcsár Edina egy olyan fotót osztott meg, melyen imádott dédnagymamájával látható, aki nagyon különös szerepet tölt be az egykori szépségkirálynő életében, hiszen ő nevelte fel őt és Kulcsár édesanyját is. Hármuk között ezért is nagyon különleges a kötelék, Kulcsár Edina ezzel a képpel mondott hálát nyilvánosan is dédmamájának.

Sőt, anyukámat is ő nevelte fel.Ő egy olyan fantasztikus asszony, akinek a lényével gyógyítani lehetne. Hiába lassan 92 éves, még mindig ő a legerősebb személy akit ismerek! Egész életében nekünk élt! A gyerekeinek és az unokáinak. Mára büszke üknagymama! Lassan 3 ükonokája is lesz, ami hihetetlen. Bármikor, amikor nehezebb életszakaszban voltam, akkor elég volt rá gondolnom és már a tudattól, hogy ő van nekem, azt éreztem, hogy extra erővel vagyok felruházva. A szeretet amit érzek iránta, az egyszerűen megmagyarázhatatlan... Köszönöm, hogy vagy Mamikám!" - írta az esküvőn készült közös fotójuk mellé Kulcsár Edina.