Sebestyén Balázs hatalmasat bukik az RTL-en, egyre idegesebb

Sebestyén Balázs élő adásban sem reagált
Vágólapra másolva!
Sebestyén Balázs és Vadon Jani nemrég egy kolumbiai kisfiút alázott meg, most pedig a TV2 egyik sikeres műsorával próbáltak viccelődni. A helyzettel megint magukat hozták kínos helyzetbe.
Vágólapra másolva!

Mint arról beszámoltunk, a visszatérő és vadonatúj saját gyártású formátumoknak köszönhetően

a TV2 nem csupán teljes napon, hanem októberben a 18-59 éves nézők körében is a legnézettebb csatorna volt.

Forrás: Instagram/Sebestyén Balázs

Nem elég, hogy a Párharcot a közönségmérés alapján szeretik a nézők, de különösen kínos Sebestyén Balázsnak, hogy az általa vezetett reality műsor mennyivel jobban szerepelt még Lékai-Kiss Ramóna vezetésével, aki azóta a TV2 népszerű műsoraiban szerepel, jelenleg a nagyon sikeres Dancing with the Stars háziasszonya.

Az RTL Klub dzsungeles műsorának jelenlegi évadát átlagosan 512 ezer tévénéző látta a teljes lakosság körében, ami 32%-kal kevesebb az előző, 2017-es évadhoz képest, amit nem Sebestyén Balázs, hanem Lékai-Kiss Ramóna vezetett.

Forrás: TV2

A 18-59 éveseknél is hasonló a helyzet, mivel idén egy-egy epizódra átlagosan 297 ezren voltak kíváncsiak, ami az előző évadhoz képest 21,3%-os csökkenést jelent nézőszám tekintetében.

Az első adás után sokat veszített az egyébként sem erős helyzetéből, ezzel ellentétben

a TV2 erősödött, hiszen a teljes lakosság körében idén a celebes műsor ideje alatt átlagosan több néző választotta a TV2-t, mint őket.