Tocsogott a vérben, magánkívül volt a Jóbarátok színésze, rohantak hozzá az ápolók

megdöbbentő, képek, sztárok, sztárokról, ismert, celeb, celebekről, hírességek, fura, meglepő
Matthew Perry középső ujjának hiányzik egy darabja
Vágólapra másolva!
Nem volt egyszerű neki a rehabon, ráadásul első két foga is kitört.
Vágólapra másolva!

Egyre több részlet került ki a Jóbarátok sztárjának könyvéből. A minap arról beszélt, mennyire nehéz volt neki a szex, impotenciával küzdött, korábban pedig elárulta, hogy egy időre még a szíve is leállt, annyira nehéz volt lejönnie a szerekről.

Matthew Perry középső ujjának hiányzik egy darabja Forrás: boredpanda.com

Matthew Perry már gyerekként ivott, később rászokott az oxicontinra, többször volt elvonón. Egy New York-i rehabilitációs intézetbe ráadásul úgy került be, hogy két foga is hiányzott elöl.

Ott egyszerre kellett volna leszoknia a folyamatos dohányzásról és a fájdalomcsillapítóról, de a negyedik napon összeomlott. Testen kívüli élménye is volt, ráadásul elemi erővel kezdte el verni a fejét a falba, úgyhogy egy idő után minden véres lett: a fal, a padló, Perry arca, ruhája. Leállították és megkérdezték, miért tette, mire ő csak annyit tudott mondani, hogy nem jutott jobb eszébe.

A színész állítása szerint legalább 9 millió dollárt, 3,7 milliárd forintot költött elvonóra élete során. Állítása szerint 18 hónapja tiszta, de a Jóbarátok-találkozón lehetett látni és érezni, hogy nagyon messze van régi énjétől.