Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Megszületett Pindroch Csaba újabb gyereke

Pindroch Csaba, Verebes Linda, házaspár, pár, színész
Vágólapra másolva!
Pindroch Csaba és Verbes Linda negyedjére is szülők lettek. Pindroch Csaba az apaság öröméről beszélt a Család-barát műsorában. 
Vágólapra másolva!

Május közepén jelentette be a népszerű színész-házaspár – Pindroch Csaba és Verebes Linda – hogy hamarosan kistestvér érkezik három gyermekük, Mira, Richárd és Patrik mellé. Pénteken délelőtt a Jászai Mari-díjas színművész pedig megosztotta az örömhírt is kisfiuk megszületéséről. Először a Család-barát nézőinek mesélt boldogságukról a négyszeres édesapa.

Pindroch Csaba, Verebes Linda, házaspár, pár, színész Forrás: facebook.com

"Egy hete megszületett negyedik gyermekünk. Pár adás erejéig ezért egyedül láthatnak majd a nézők a Családi körben, de visszatér majd mellém a feleségem is, amint a baba megengedi" - árulta el Pindroch Csaba. A nézőknek egyelőre nem kell búcsút venniük a házaspártól, hiszen a vasárnap 18:45-től látható előre felvett Családi kör adásokban ebben a hónapban még mindkettőjükkel találkozhatnak, majd november 6-tól a színművész egyedül vezeti a műsort.

Pindroch Csaba a Család-barát adásába számára két kedves tárgyat is elhozott, hogy megmutassa a nézőknek, és mesélt A helység kalapácsa című tévéfilm forgatásáról is, amelyben Fejenagyot alakítja a színművész.

A Család-barát teljes adása újranézhető a műsor Médiaklikk-oldalán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez