Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Egyre rejtélyesebb az Edda munkatársának halála

Gömöry Zsolt; Kicska László; Pataky Attila; Hetényi Zoltán; Alapi István, Edda
Budapest, 2015. március 17. Kicska László basszusgitáros, Gömöry Zsolt billentyűs, Pataky Attila énekes, Hetényi Zoltán dobos és Alapi István gitáros (b-j) az Edda Művek együttes sajtótájékoztatóján Budapesten 2015. március 17-én. A sólyom népe címmel új stúdióalbumot, immár 32. lemezét készítette el az Edda Művek, amely április 11-én a Papp László Budapest Sportarénában nagyszabású koncerttel ünnepli 40. születésnapját. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, tragikus hirtelenséggel halt meg az Edda Művek munkatársa, Kiss Zoltán "Hagyma", aki sofőrként 28 évig szállította az Edda tagjait a koncertekre. Pataky Attila is megszólalt a haláleset kapcsán, nem tudja felfogni a történteket. Az eddigi hírek alapján baleset történt, de most egy szemtanú beszámolt a látottakról, ami cáfolhatja az eddigi nyomokat.
Vágólapra másolva!

Pataky Attila könnyeivel küszködve nyilatkozta, hogy hivatalos tájékoztatást még nem adott a rendőrség Kiss Zoltán haláláról, de valószínűleg biciklijével megcsúszhatott és szerencsétlen esés következtében szerzett súlyos fejsérülést a sofőr.

Pataky Attila, az Edda énekese Forrás: Origo

Most egy szemtanú is megszólalt az esetről, aki a férfit elszállító mentősökkel is találkozott csütörtök este.

Biatorbágyon, leszálltam a buszról a tónál, és arra lettem figyelmes, hogy egy mentő- és egy villogó rendőrautó áll az út közepén. Közelebb mentem, két kutyáját sétáltató helyi lakos arról beszélgetett, hogy ki lehet a sérült férfi, aki elesett a biciklivel. Elmondták, hogy ősz a haja és a bajusza, tőlem kérdezték meg, esetleg ismerem-e. Nem engedtek be a mentőautóba, hogy megnézzem. Ekkor már az ellátása zajlott, akkor vettem észre, hatalmas tócsában állt a vér az úttesten, ami másnap reggelre sem száradt fel" - mesélte a szemtanú a Borsnak.

A nő a többi szemtanúval gyanúsnak találta a körülményeket, ugyanis jelentősen sérült az áldozat biciklijének kereke, mely arra enged következtetni, hogy egy autó sodorhatta el. A sérült biciklit a mentők távozása után végül a helyi bolt kerítéséhez tolták és jelezték egy helyi Facebook-csoportban, hogy a hozzátartozója ott találja.

hátha valaki azonosítja. Sajnos aznap este már tudni lehetett, hogy nagy a baj. A mentős is tett arra célzást, hogy nincs túl jó állapotban a férfi. Nekünk érthető módon nem adtak információt, de mivel sok időt állt a helyszínen a mentő, úgy hisszük, az életéért küzdöttek. Végül elhajtottak vele" - mondta a szemtanú, aki a lapot olvasva értesült arról, hogy ki volt valójában a sérült férfi és azt is, hogy nem sikerült megmenteni az életét.

"Mi csak ma, a Borsot olvasva tudtuk meg, hogy ő az Edda Művek sofőrje volt. Mélységesen lesújtott minket a hír, és a helyszínen gyertyagyújtást szerveznek az emlékére" - zárta gondolatait az informátor.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről