Megszólalt a botrányairól Schobert Norbert

Schobert Norbi Norbert Csak show és más semmi 2018
Vágólapra másolva!
Már hetek óta keringenek a sajtóban különféle hírek a Schobert-családról, egyrészt az őket támadó Facebook-csoport ügyében tett feljelentés miatt, másrészt Schobert Lara bukásáról szóló pletykák miatt. A családfő eddig bírta szó nélkül, most úgy döntött, ő maga tisztázza a helyzetet.
Vágólapra másolva!

Ahogy korábban mi is megírtuk, az a fiatal férfi, aki a Schobert Norbertet gyalázó oldal után kezdett nyomozásba, nemrég az őt ért támadások miatt került kórházba. A hír hallatán természetesen a fitneszedző is reagált az esetre, telefonon keresztül érdeklődött a férfi állapotáról, akiért nagyon aggódik. Schobert az üggyel kapcsolatban annyit mondott, hogy szerinte egy konkurense állhat a háttérben és már meg is tette a feljelentést a NAV-nál szerzői jog megsértése miatt.

A családot és a fitneszgurut mégsem ez bántja a legjobban, hanem a gyerekét ért sérelem, amit úgy érez, hogy miatta szenvedett el. Szerinte legidősebb gyereke, Lara mögött nehéz időszak áll és még így is csodálja, hogy egyáltalán ideáig eljutott.

azt tette a médiában közzé, hogy Lara az érettségin megbukott. Ezzel ország-világ előtt megalázta a lányomat. Ez magántitok. Egyébként hányan buknak meg az érettségin? És? Majd ősszel lerakja. Egy tantárgy, egy szóbeli. Ettől rossz ember a Lara?" – ismerte el lánya bukását Schobert Norbert, aki bízik gyerekében, hogy ősszel le fogja rakni a szóbeli vizsgáját.

Schobert tudja magáról, hogy egy megosztó személyiség és sokszor fogalmazott félreérthetően vagy meggondolatlanul már élete során. Tudja, hogy stílusa és életvitele miatt sokan támadják, de azt nem hagyja szó nélkül, ha gyerekeit támadják.

„Értük ölni tudok. Szó szerint, és le is ülöm" – idézi a Blikk Schobert szavait, aki hozzátette, hogy gyerekei egyre jobban kezelik ezeket a gyalázkodásokat, de szomorúnak tartja, hogy egyáltalán szükség van erre és semmi másra nem vágyik, mint egy kis nyugalomra.