Rengeteg pénzt bukott Molnár Anikó

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
Molnár Anikó egykori realitysztár ma már sminktetoválóként dolgozik, ami azt jelenti, hogy annyi pénze van, amennyi vendéget vállal. Most egy egész heti bevételétől esett el, mivel szerinte átverték egy másik munkalehetőséggel.
Vágólapra másolva!

Molnár Anikót már rég nem látta a közönség a tévében, ezért ő is nagyon megörült, amikor az egyik kereskedelmi csatorna felkérte, hogy szerepeljen a műsorában. Egy főzőműsorról lett volna szó, ami egy teljes hetet vett volna igénybe, ezért Molnár azt a hetet szabaddá és tette és nem vállalt vendégeket. Csak ahogy telt az idő és nem fixálták le a forgatást, akkor kezdett számára gyanússá válni a dolog.

„Az elmúlt húsz évben még sosem történt velem ilyen, hosszas kutatás után jutottam információhoz azzal kapcsolatban, hogy forgatok-e vagy sem. Az illető, akit elértem, nem volt kompetens a témában, ő is megkérdezett valakit és csak azután tudtam meg, hogy mégsem lesznek felvételek. Úgyhogy egész héten nulla munka, nulla bevétel..." – mondta a Borsnak Molnár Anikó, aki nem mérgelődik a helyzet miatt, csak rosszul érinti az emiatt őt ért anyagi kár, hiszen nehéz ilyen helyzetben újratervezni a munkáját, de legközelebb már óvatosabb lesz, ha hasonló felkérésről lesz szó.

igent mondok, de csak akkor tekintem biztosnak a szereplést, ha már aláírtam a szerződést. Úgy vagyok vele, nem tudhatom, hogy ezt a mostani cserbenhagyást miért kaptam vagy miért történt így. Elképzelhető, hogy valami sokkal jobb dolog fog kisülni belőle" – zárta gondolatait Molnár Anikó.

Molnár Anikó Fem3