Sosem látott párosok vetélkedtek a Magyarország, szeretlek! házasság napi adásában

Magyarország, szeretlek
Vágólapra másolva!
A házasságot és a szerelmet „házaspárbajjal" ünnepelték a Duna népszerű vetélkedőjében, a Magyarország, szeretlek! legutóbbi adásában, február második vasárnapján, a házasság világnapján. A csapatokban ismert házaspárok versenyeztek egymással, köztük olyanok, akik most először szerepeltek show-műsorban közösen.
Vágólapra másolva!

A Magyarország, szeretlek! a Házasság Hete rendezvénysorozat alkalmából olyan sztárpárokat hívott meg csapataiba, akik vállalták, hogy egymás ellen és egymás kegyeiért versenyezzenek. A Duna képernyőjén így olyan sztárpárok mutatkozhattak be, akik ebben a felállásban korábban nem játszottak még együtt.

Forrás: MTVA / Kaszner Nikolett

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekes, Miklósa Erikát a Dunán már többször láthatták a nézők különböző műsorok vendégeként, valamint a Virtuózok egyik állandó zsűritagjaként, de magánéletét csak kevesen ismerik. A Magyarország, szeretlek! házasság napi kiadásában azonban bemutatta férjét, Csiszár Zsoltot, aki tervezőmérnökként dolgozik, és akivel legnagyobb közös szenvedélyük a vitorlázás. Szintén először mutatkozott be televíziós vetélkedőben az ifjú énekes-zenészházaspár, Antal Timi és Demko Gergő, míg a műsorvezető, Pindroch Csaba feleségének, Verebes Lindának a párja pedig Nagy Sándor lett, akik a színpadon már többször bizonyítottak házaspárként.

Forrás: MTVA / Kaszner Nikolett

A megújult műsor harmadik adásában romantikus pillanatok törték meg a versenyszellemet, hiszen egy-egy szerelmes sláger hamar a táncparkettre csalta a házaspárokat, így néha kifejezetten nehéz volt egymás ellen vetélkedniük. Sőt, Vágó Bernadett, a pirosak csapatkapitánya a fairplay jegyében zöld ruhát viselt, tisztelegve férje, Miller Zoltán, a zöld csapat vezetője előtt. Habár a műsor elején toronymagasan vezettek a pirosak, Petőfi Sándor és Szendrey Júlia megismerkedésének történetével és Rúzsa Magdolna: Szerelem című dalával feltornázták a pontjaikat a zöldek. Hogy sikerült-e a hatalomátvétel és melyik csapattag születésnapját ünnepelték meg, a Magyarország, szeretlek! idézett adásából kiderül, amely már elérhető a Médiaklikken.