Top 10: ezekre a sztárpárokra voltak kíváncsiak 2021-ben az internetezők

Horizontal
(FILES) In this file photo US media personality Kim Kardashian (L) and former husband US rapper Kanye West attend the 2020 Vanity Fair Oscar Party following the 92nd Oscars at The Wallis Annenberg Center for the Performing Arts in Beverly Hills on February 9, 2020. - Music icon Kanye West has filed to legally change his name to his longtime nickname "Ye," US media reported on August 25, 2021, citing documents filed in a Los Angeles court. The 44-year-old wants to change his full name -- Kanye Omari West -- to the two-letter Ye, with no middle or last name, according to NBC News and other US media.The change was requested for "personal reasons" and must be approved by a judge, NBC said. (Photo by Jean-Baptiste Lacroix / AFP)
Vágólapra másolva!
Meglepő, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck csak a 9. helyen szerénykedik.
Vágólapra másolva!

Ugyan már nincs vége az évnek, de a Google már közzétette, 2021-ben mely sztárpárokra kerestek legtöbben az interneten.

Kim és Kanye Forrás: AFP/Jean-Baptiste Lacroix

Már januárban robbant a hír, miszerint nyolc év házasság után elválik egymástól Kim Kardashian és Kanye West rapper. A pár kapcsolata már jó ideje nem volt felhőtlen, de 2020 második felére annyira megromlott, hogy Kardashian állítólag már korábban felbérelte Laura Wasser válóperes sztárügyvédet, aki Angelina Jolie és Heidi Klum válásat is vezényelte. A pár 2012-ben kezdett randizni, majd két évvel később, 2014-ben Olaszországban összeházasodtak. Négy gyerekük született, és az utóbbi időkben már csak az tartotta együtt őket, hogy a gyerekeiket próbálták megvédeni a válás okozta lelki sebektől. Övék az első hely.

Melinda és Bill Gates Fotó / AFP

A Gates-házaspár idén, 27 év házasság után nyújtotta be a válókeresetet. A hírességek ígéretet tettek arra, hogy együtt folytatják humanitárius munkájukat. Bill Gates és Melinda Gates útjai a bírósági dokumentumok szerint augusztusban törvényileg is elváltak egymástól. Melinda Gates állítólag a válást már két éve tervezte. Övék a másik hely.

Kim Kardashian az első után a harmadik helyet is megcsípte, csak más párral Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/Xavier Collin

"Ariana Grande, Phoebe Dynevor, Carly Aquilino, Cazzie David, Kate Beckinsale, Margaret Qualley, Kaia Gerber, Kim Kardashian - tekintélyes lista, ők voltak Pete Davidson amerikai humorista, színész, író és producer barátnői, illetve utóbbi most lett az" - írtuk idén novemberben. A világ egyik legismertebb celebje, Kim Kardashian háromszor volt házas (Damon Thomas 2000–2004, Kris Humphries 2011-2013, Kanye West 2014-2021), új kapcsolata annyira izgatta a nezetőket, hogy az első hely után Kim a harmadikat is megszerezte. Nem mellesleg, hamar ki is szívta a férfi nyakát, így jelezve tulajdonjogát.

Alább a teljes lista, meglepő, hogy csak a vége felé szomorkodik Ben Affleck és Jennifer Lopez, bár lehet, hogy ők ezt annyira nem bánják.

1. Kim Kardashian & Kanye West
2. Bill & Melinda Gates
3. Kim & Pete Davidson
4. Kanye & Jeffree Star
5. Taylor & Jake Gyllenhaal
6. JLo & A-Rod
7. Tom Holland & Zendaya
8. Jennifer Aniston & David Schwimmer
9. Ben Affleck & JLo
10. Selena Gomez & Chris Evans