Kozso most magyarázkodik négy évvel ezelőtti, zavaros interjúja miatt

Kozso
Vágólapra másolva!
Kozso négy éve különös, szokatlanul pörgős interjút adott, amelyben arról is beszélt, hogy delfinek élnek a Balatonban – most pedig meg is mutatta azokat egy új videoklipben. 
Vágólapra másolva!

Talán emlékeznek még a nézők, Kozso 2017-ben meglehetősen zavaros interjút adott a Balatonnál, többek között az ott élő delfinekről is beszélt. Nemcsak a mondanivalója, de a stílusa is különös volt, sokan alkohol vagy már szer befolyásának tudták be a viselkedését – amire az énekes most egy videoklippel utalt vissza.

Kozso Forrás: Ámokfutók, Instagram

"Olyan emberekkel találkoztam, akik a legkeményebbek, a legabnormálisabbak, és azt mondták, hogy >>Kozsó, ez akkora húzás volt!<< De nem húzás volt, csak jól éreztem magam. Arról szerettem volna mesélni, hogy igen, ha itt nincsenek is, de az emlékek között ezek megmaradtak bennem. Szeretem a tengerben azokat a csodákat, amiket úgy hívnak, hogy delfinek. Aztán egyszer csak rájöttem, hogy nincsenek ugyan a Balatonban, ezzel csak poénkodtam, de most megoldottuk, hogy legyenek" – mondta zenekara, az Ámokfutók új klipje kapcsán, amelyben pár felfújható delfin is szerepet kapott: