10 érdekesség, amit nem tudott az Így jártam anyátokkal sorozatról

Vágólapra másolva!
Mint írtuk, a TV2 Csoport megújult humorcsatornája TV2 Comedy néven üzemel tovább. Továbbra is műsorán lesz például a Csengetett, Mylord?, az Egy rém rendes család, A Simpson család, az Amerikai fater vagy a BoJack Horseman, országos tévépremierrel. Sokak örömére hétköznap esténként érkezik az Emmy-díjas Így jártam anyátokkal sorozat, olyan színészekkel, mint Jason Segel és Neil Patrik Harris. Ezt a sorozatot sok millióan a Jóbarátok nagy örökösének tartják, sokak szerint még annál is jobb, mindenesetre a fiatal, társasági komédiák közt biztosan dobogós. Íme, pár érdekes adat róla!
Vágólapra másolva!

1. A sorozat hamar népszerű lett, sztárok sora fordult meg benne. Láthattuk Britney Spearst, Katy Perryt, többek között. Jennifer Morrison volt benne Zoey, Bob Odenkirk alakította Arthurt, a Twin Peaksben és a Született feleségekben látott Kyle MacLachlan is zseniális volt benne kapitányként.

2. Barney (Neil Patrick Harris) szinte mindig öltönyben, elegánsan látható, de 18 alkalommal más ruhában is láthatták őt a nézők. Mivel 208 rész készült, ez nem olyan sok.

3. Robin (Cobie Smulders) a múltban egy kanadai tini popsztár volt, Robin Sparkles néven, ezt persze szégyelli, és kellemetlen, amikor kiderül. A színésznő több részben látható idétlen tiniként, a napokban pedig újra elénekelte nagy slágerét, persze átírva a járványos-karanténos időszaknak megfelelően.

4. Jim Parsons is szóba került Barney Stinson szerepére, castingon is volt. Később az Agymenők sorozattal ő is világsztár lett.

5. Ted rengeteg nője közül Victoria (Ashley Williams) volt a legrokonszenvesebb a rajongók számára, Jeanette pedig egyáltalán nem volt szimpatikus nekik.

6. Ted legalább 29 nővel randizott a sorozatban, mire megtalálta gyerekeinek későbbi anyját.

7. Alyson Hannigan nem panaszkodhat, nem kapott unalmas karaktert, ő – azaz Lily - volt az egyetlen, aki csókolózott mind a négy másik főszereplővel.

8. Alyson Hannigan és Cobie Smulders (Robin) a negyedik éved forgatása alatt terhes volt, de a karakterük nem, úgyhogy takarni kellett egyre nagyobb hasukat.

9. A kétrészes finálé volt a legnézettebb, egyben ezek kapták a legrosszabb pontszámot, osztályzatot a neten: a készítők milliók haragját kivívták a zárással, sokan nem értettek egyet vele. Mások szerint viszont életszerű volt.

10. Neil Patrick Harris két Golden Globe-jelölésig jutott, egyértelműen az ő karrierjét dobta meg a sorozat, de a többiek sem panaszkodhatnak. A sorozat sok Emmy-díjat és más tévés díjat kapott.