Régi nagy filmsikerből lesz sorozat

Szörnyecskék
Vágólapra másolva!
Ezúttal a Szörnyecskékből készül adaptáció.
Vágólapra másolva!

Az első Gremlins film 1984-ben került a mozikba, Joe Dante rendezte, Chris Columbus írta. Igen szépen termelt, 153 millió dolláros bevétele volt világszerte, miközben 11 millióból készült (manapság menőbb sorozatok egyetlen epizódja kerül ennyibe).

A Variety szerint a WarnerMedia ügyködik most a sztori feltámasztásán, animációs formában, sorozatban. Bár hivatalosan nem erősítette meg a cég, állítólag a kedves, jóságos Gizmo, illetve Mr. Wing lenne a főszereplő, akit öreg kínaiként láthattak az első Szörnyecskék filmben a nézők. Előzménysorozat lehet, mert a lap információi szerint Mr. Wing fiatal lesz a szériában.

Találja ki, melyik a gonosz, és melyik a jóságos maogway

Ha valaki nem tudná, a maogway tartásánál a következőkre kell figyelni módfelett: 1. Az erős fény nem tesz jót neki, a napfény meg is ölheti a lényt, 2. Nem érintkezhet vízzel, 3. Éjfél után, bárhogyan is könyörög, nem ehet egy falatot sem. Ha ezek körül bármelyik megtörténik, akkor nagy a baj – de mielőtt bárki reszketni kezdene, azért tisztázzuk: a maogway nem létezik, csak fikciós figura.