Jászai Mari-díjas színész kapta az RTL Reggelit

Vágólapra másolva!
Peller Anna és férje, Miklós pihennek, megjött a váltótárs. A Duna TV-n látott Csak színház és más semmi sorozatban volt látható, a Nemzeti Színház művésze.
Vágólapra másolva!

A Nemzeti Színház művésze, Fehér Tibor kapta a Reggelit. 1988-ban született Mátészalkán, Nagyecseden töltötte gyermekkorát. „Mindig is szerettem a verseket, az irodalmat, és imádtam a társaság középpontjában lenni. Bár focistának készültem, a gimnáziumi tanulmányaimat 2002-ben Mátészalkán kezdtem az Esze Tamás Gimnáziumban, emelt szintű magyar – történelem tagozaton. Közben

amelynek a vezetője áthívott egy dráma tagozatos gimnáziumba, Nagykállóba. 2004-től a Korányi Frigyes dráma tagozatos gimnáziumban tanultam, innen egyenes út vezetett a Színház – és Filmművészeti Egyetemre. Jelenleg a Nemzeti Színház tagja vagyok" – olvasható róla a színház oldalán.

Forrás: Nemzeti Színház

Emlékszik a pillanatra, amikor megfogalmazódott benne a gondolat, hogy színész leszek: „Egy gimnáziumi kirándulás alkalmával volt szerencsém megnézni az Operett Színházban az Elizabeth című előadást. Magáról a musicalről nem sok emlékem van, hiszen a darab alatt mindvégig azt éreztem, hogy nem bírok tovább a nézők között ülni, fel kell mennem a színpadra, hiszen ott az én helyem! Ettől a pillanattól fogva megingathatatlan hittel lépkedtem e cél felé" – mesélte.

Sorozatban volt amorózó

Sokat szinkronizál (A búra alatt, Éghasadás, Violetta, Végtelen szerelem, Soy Luna), játszott a Csak színház, és más semmi című sorozatban is. Kőváry Dániel karakterét alakította Fehér Tibor, egy restaurátor volt, aki elcsavarta Lajtai Petra, azaz Szávai Viktória fejét.

A nyár folyamán jóformán naponta kap maga mellé társ-műsorvezetőt, június 20-án reggel Eke Angéla színésznő volt vele a stúdióban, ő Puskás Péter énekes, X-Faktor-mentor barátnője.

Fehér Tiborral nemrég készült hosszabb interjú az Origón, itt olvashatja.