Till Attila: Mindenki rendesen megizzad, kifullad a végére

Tilla
Vágólapra másolva!
Hétfő este az Annyit ésszel, mint erővel című játékkal tér vissza Tilla a képernyőre: a TV2 új versenyében ismeretlen párosok küzdenek a milliókért. A műsorvezető szerint különleges formátumra, extrém szituációkra és nagy izgalmakra számíthatnak a nézők, néhány érdekes feladatot ő maga is kipróbált – erről mesélt az Origónak.
Vágólapra másolva!

A versenyben minden alkalommal egy férfi és egy nő vesz részt, de ők nem egy párként érkeznek a stúdióba, ott találkoznak életükben először. A játék első felében csapatban kell teljesíteniük, de egy párbajt követően csak az egyik versenyző kap esélyt arra, hogy elvigye az összegyűjtött milliókat.

Forrás: TV2/Gazdag Éva

"Rengeteg kvízműsor és gameshow ment már a tévében, több változatát ismerik a magyar nézők is a műfajnak, de ez egy igazi újítás a palettán: sporttal, ügyességi feladatokkal van vegyítve a tudás. Mikor először magyarázták el nekem, hogy miről fog szólni, nem is nagyon értettem, hogy lesz ez, de már akkor éreztem, hogy nagyon izgi az egész. Ismeretlen fiú és lány érkezik hozzám, nagyon vicces, ahogy először találkoznak, és ahogy elkezdenek együttműködni. Akár szerelembe is eshetnek a közös küzdelem alatt,

Persze nem ez a cél, nem egy randevúshow-ról van szó."

Forrás: TV2/Gazdag Éva

"Nehéz feladatok vannak, rendesen megdolgoztatjuk a játékosokat. Mindenki rendesen megizzad, mindenki kifullad a végére, az biztos. Gyönyörű, nagy, színes játéktérben vettük fel a műsort, én nagyon szeretem az ilyen nagyszabású dolgokat, külön élveztem a nem mindennapi helyszínt. Nagyon sok különböző játékunk van, minden feladathoz speciális eszközöket készítettek.

Van olyan keret, amibe beszorítjuk a játékost, van olyan üveglap, amire fel kell tapadnia, van egy óránk, amire fel lehet mászni, óriási futópadunk is van – olyan az egész, mint egy varázslat" - mondta.

Forrás:TV2/Gazdag Éva

A műsorban azt tartja a legérdekesebbnek, hogy emberek hogyan küzdenek meg a határaikkal, hogyan kerülnek extrém helyzetekbe, és ezeket hogyan oldják meg. "Csipkelődnek egymással, esnek-kelnek, nagyon vicces szituációk születtek. A kvízkérdések egyébként nem könnyebbek vagy nehezebbek, mint más hasonló műsorban, csak a körülmények mások.

Forrás:TV2/Gazdag Éva

Több játékot kipróbált, az életében egyébként is jelen van a sport. "A posztjaimon is lehet látni, hogy én boldogon páváskodom a konditeremben, nekem a sport az egyik nagy szenvedélyem. Sokat mozgok, szeretem ezt a világot, úgyhogy nagyon szívesen kipróbáltam az extrém eszközöket is. A kvíz résszel sem lenne problémám, elég tájékozott vagyok, de persze az embernek mindig pont az a kérdés nehéz, amire nem tudja a választ, és az a könnyű, amire igen. Nem lehet általánosítani, ez mindenkinek más."