Gorbunov Dmitrij és Epres Panni új szerepben

Gorbunov Dmitrij x-faktor
Vágólapra másolva!
Március 27-én indul a Konyhafőnök Celeb. A zsűrit most is a Wossala Rozina, Fördős Zé és Sárközi Ákos trió alkotja, a hobbiszakácsok ezúttal ismert emberek lesznek.
Vágólapra másolva!

Eddig négy évadon keresztül követhették nyomon a nézők a Konyhafőnök versenyét, sőt egy alkalommal a legkisebb kuktáknak is szurkolhattak a Konyhafőnök Juniorban. Márciusban azonban egészen új formában jelentkezik a műsor. Bár a zsűri – Wossala Rozina, Fördős Zé, Sárközi Ákos – és a 10 millió forintos fődíj nem változik, a konyhapultban ezúttal közszereplők, ismert színészek, énekesek, sportolók és televíziós személyiségek küzdenek meg a konyhafőnök címért valamint a nyereményért.

Gorbunov Dmitrij Forrás: sajtoklub.tv

A versenyzők: Angyal András, Csollány Szilveszter, Czutor Zoli, Danics Dóra, Dombóvári Vanda, ÉNB Alexa, ÉNB Kristóf, Epres Panni, Faragó András, Gáspár Bea, Gorbunov Dmitrij, Hajdú Steve, Horváth Éva, Keleti Andrea, Kocsis Korinna, Kovács Katalin, Laky Zsuzsi, Nagy Ervin, Peller Anna, Sári Évi, Sváby Andás, Szabó Győző, Tarján Zsófi, Tóth Szabi, Winkler Róbert és Zsidró Tamás.