Élőben nézheti itthon is a Miss Universe világdöntőt

Miss Universe Hungary döntő 2016 november 20-án Miss Universe Hungary döntő 2016 november 20-án
Középen Bódizs Veronika szépségkirálynőt a Miss Universe Hungary döntőjében a TV2 stúdiójában 2016. november 20-án. Mellette Nguyen Thanh Hien vietnámi származású magyar énekesnő és Kállay Saunders András énekel.
Vágólapra másolva!
Élőben követhetik a FEM3 nézői a Miss Universe világdöntőt.
Vágólapra másolva!

Magyar idő szerint hétfő éjjel a Fülöp-szigeteken megválasztják az univerzum legszebb lányát, a versenyt a FEM3 csatorna élőben közvetíti.

A műsor házigazdája az amerikai komikus, Steve Harvey lesz, míg a backstage-be a világhírű plus size modell, Ashley Graham nyújt betekintést. A versenyzők között ott van a 24 éves Bódizs Veronika, aki tavaly novemberben nyerte el a Miss Universe Hungary címet. Veronika 24 éves, az IBS hallgatója, megkoronázása óta nagyon tudatosan készül a döntőre. Néhány héttel ezelőtt a verseny helyszínére utazott, ahol a másik 85 lánnyal együtt nagyon szoros napirendet követve készülnek az élő adásra. A döntőben a versenyzők több körben is felvonulnak majd, először koktélruhában, majd a top12-be jutott versenyzőt fürdőruhában is láthatják a nézők.

Bódizs Veronika szépségkirálynő a Miss Universe Hungary döntőjében Forrás: Szabó Gábor - Origo

A show-n fellépőként részt vesz Flo Rida és a Boyz II Men együttes is. Az élő adás előtt és után, valamint a szünetekben a FEM3 stúdiójában a 2014-es hazai verseny győztese, Kelemen Henrietta és Kinter Oszkár elemzik a látottakat. A stúdióműsor vendége lesz Vajna Tímea, a Miss Universe Hungary tulajdonosa, valamint a tavalyi győztes, Nagy Nikoletta, Zsidró Tamás mesterfodrász és Ordasi Zsolt stylist is.