Monumentális befejezéssel kényeztet a hatodik Trónok harca-évad

Havas Jon, Trónok Harca, Kit Harington
Vágólapra másolva!
Már csak három rész van hátra a George R. R. Martin regényei alapján készült fantasysorozat aktuális évadjából, és a legújabb információk alapján az utolsó két rész láttán a rajongók megnyalják majd mind a tíz ujjukat.
Vágólapra másolva!

Az HBO a napokban nyilvánosságra hozta a hatodik Trónok harca-évad utolsó három epizódjának címeit, melyek a következőek: No One, Battle of the Bastards és Winds of Winter. A jövő hétfőn érkező nyolcadik epizód címe egyértelműen az Arctalan Emberre utal, így szinte biztosra vehető, hogy Arya történetszálát illetően számíthatunk komolyabb fordulatokra.

Ennél viszont sokkal érdekesebb a kilencedik rész címe, amit nyugodtan fordíthatunk Fattyak csatájának. Ebből máris sejthető, hogy ebben az epizódban kerül sor a hatodik évad legjobban várt eseményére: Ramsay Bolton és Havas Jon seregei összecsapnak, és a győztes lesz Észak ura.

A csata nemcsak azért izgatja a rajongókat, mert a sorozat egyik legnépszerűbb karaktere akaszt tengelyt a leggyűlöltebb figurával, de azért is, mert a Deresért zajló küzdelem a sorozat eddigi legdrágább és legnagyszabásúbb csetepatéja lesz. A sorozat egyik írója, Bryan Cogman szerint igazi ütközetre számíthatunk, amelyben két hatalmas sereg méri majd össze az erejét.

Vajon akad olyan, aki nem Havas Jonnak szurkol az Északért zajló küzdelemben? Forrás: HBO

A tizedik, egyben záró epizódról egyelőre nem sokat tudni, csupán azt, hogy George R. R. Martin még el nem készült, hatodik regényéből kölcsönözte a címét, illetve az HBO azt is bejelentette, hogy az eddig leforgatott hatvan epizódból ez lesz az eddigi leghosszabb rész. Három hét múlva így összesen 69 percen keresztül izgulhatunk, vajon miképp alakul a Trónok harca hányatott sorsú szereplőinek története.