Friderikusz Sándor távozik a TV2-től

Összezárva Friderikusszal
Vágólapra másolva!
Friderikusz Sándor a napokban felröppent hírekkel ellentétben nem fog a Napló-ban dolgozni, és az Összezárva Friderikusszal sem megy tovább. A TV2-nél olyan helyzet állt elő, amihez nem akarja a nevét adni. 
Vágólapra másolva!

Áprilisban rajtolt volna az Összezárva Friderikusszal, de a műsorvezető úgy döntött, nem hajlandó tovább a TV2-nél dolgozni, a Comment:com-nak eljutatott levelében azt írja, nem fog visszatérni.

„Az elmúlt napokban, amikor visszanéztem a TV2 'új' híradóit, a Tények adásait, különös tekintettel arra a botrányra, amely előbb a pedagógussztrájk vezérszónoka, Pukli István, napokkal később az Együtt alelnöke, Juhász Péter üldözését és lejáratását szolgálta, erőteljesen érlelődött bennem az elhatározás, hogy nem folytatom az Összezárva Friderikusszal című műsort sem.”

Nem lesz több Összezárva Friderikusszal Forrás: Istvan Ruff

Lemond a műsoráról

Azt írja: „Nem leszek a TV2 új Napló-jának riportere, sőt,

A nézőktől pedig, akik szerették ezt a műsort, elnézést kérek, azok nevében is – mert ők úgysem fogják megtenni –, akik ismét, nem először, olyan helyzetet idéztek elő (a TV2-nél), amelyet tisztességes és professzionális műsorkészítő már nem vállalhat.”