Mucsi Zoltánnak volt pár kellemetlen megjegyzése

Egynyári kaland, Mucsi
Vágólapra másolva!
Az Egynyári kaland című hatrészes mini-sorozat a Dunán startol április 26-án, hat vasárnap estén találkozhatnak vele a nézők. A főszerepekben hat fiatal színész tűnik fel, de ismert arcok is lesznek a sorozatban, Mucsi Zoltán és Kálloy Molnár Péter is kapott szerepet.
Vágólapra másolva!

Mucsi Zoltán Gáspárt játssza majd, aki Bence (Rubóczki Márkó) és Zsófi (Schmidt Sára) munkahelyeként szolgáló étterem tulajdonosa. Még a rendszerváltás előtt nyitották meg a helyet, ami – bár voltak nehezebb éveik – sosem ment rosszul.

A sztori szerint a diákmunkát egyfajta jótékonykodásként hirdetik meg minden évben feleségével, Ilonával (Fullajtár Andrea) – valójában persze így spórolnak a felszolgálók pénzén. Gáspárnak mindenkihez van egy kellemetlen szava, de a szíve mélyén mégis csak jó ember.

Tulajdonost alakít, aki mindenbe beleszól valamit Forrás: Bara Szilvia

Ödön szerepében Kálloy Molnár Péter tűnik fel az ifjúsági sorozatban, aki a strand felügyelője. A kopaszodó, pocakos férfi pontos kórképet mutat arról, mi történik, ha az elnyomott kisember végre hatalmat kap: azonnal vissza is él vele. Ödön kedvelt szórakozása, hogy a házirendre hivatkozva zaklatja a vendéglátósokat, főként a Gábor és szülei által üzemeltetett lángos sütödét. Félelmet azonban csak az első konfliktusig kelt, aztán butasága kiütközik rajta, és áldozatai egyáltalán nem veszik őt komolyan. Ebből ered komikus karaktere is: egy idő után mindenki hülyére veszi, ami viszont nem tűnik fel neki.

Egy idő után mindenki hülyére veszi Forrás: Bara Szilvia

A Balatonon forgattak

Az épp leérettségizett fiúk és lányok nyári élményeit dolgozta fel Kovács M. András forgatókönyve, a történet az érettségi megszerzése és a nyári szezon vége közti időszakot öleli fel. Az Egynyári kaland Balatonfüreden játszódik, és a fiatalság, önfeledtség, buli hangulatát eleveníti meg, de komoly hangsúlyt fektet a barátság, összetartozás, szerelem, szex és útkeresés témakörére is, vagyis mindarra, ami ezt a korosztályt leginkább érinti.

Fiatalok játsszák a főbb szerepeket Forrás: MTVA

Az MTVA új sorozatában a fiatalok mellett Mucsi Zoltán, Fullajtár Andrea, Hirtling István, Seress Zoltán, Szorcsik Viktória, Pribelszki Norbert, Mátyássy Bence, Kerekes Vica, Téby Zita, Szerednyei Béla, Söptei Andrea, Tóth Loon, Dankó István, Tóth Jani Geri, Tasnádi Bence, Kálloy Molnár Péter, Horváth Csenge, Szűcs László, Linka Péter, Takátsy Péter, Mészáros Márton, Vlasits Barbara, Major Erik és Kocsis Pál kaptak szerepet.