Demcsák Zsuzsa, Szellő és Nacsa utazik a liftben

Demcsák Zsuzsa
Vágólapra másolva!
De ez nem egy vicc kezdete, hanem a napi tévés nézettség. Március 26-án a szokás szerint erős volt a Tények reggel és a Mokka, viszont 18-49-ben az estét simán elvitte az RTL Klub.
Vágólapra másolva!

A Mokka továbbra is vezet a reggeli műsorok közt, Demcsák Zsuzsa felfelé halad a liftben, Szellő Istvánnal, aki a március 26-i RTL Híradót vezette. A Szála visszatért a tévébe, a Dunán ment az új adás, de az ötven alatti felnőtteket szinte teljesen hidegen hagyta.

Az előző napokban a TV2 által favorizált 18-59-et, majd a közmédia által figyelt teljes lakosságot vizsgáltuk, most a 18-49-es főműsoridő van soron. Itt az RTL Klubnak nincs ellenfele, mint az oszlopgrafikonon látszik. A Duna és az M3 együtt visz el 5 százalékot, a Discovery pedig épp befért a tízbe.

Forrás: Nielsen

Az alább lévő grafikon is beszédes, mint látható, 10-20 percig még együtt megy az RTL Híradó és a Tények, de utóbbi később leszakad, és onnan a TV2 már nem tud felkapaszkodni. Az Éden Hotel vége ugyan beéri az RTL-t, amikor ott reklám ment, de utána az NCIS sem tud már fordítani, hiába az USA egyik legnépszerűbb sorozata.

Nézze meg nagyban! Forrás: Nielsen

Ha kíváncsi arra, hogy a Nielsen hogyan méri a tévétársaságok nézettségét, akkor kattintson ide.